|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Hello. Stopniowo będe tutaj umieszczał swoje screeny. Na początek szósteczka.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krytyka jak zwykle mile widziana. Ostatnio edytowany przez P0nury - 06-02-2007 o 19:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Elvireczq
Profesja: Elder Druid
Gildia: Mystic Heroes
Świat: Guardia
Poziom: 67
Poziom mag.: 58
|
![]() Ładne ss'y tylko wbij z 70 dista conajmniej :>
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jestem zwolennikiem treningu, a na non-pvp ciężko się trenuje :>
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Kaczory
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Refugia
![]() |
![]() Fajne sski Raf~
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() I don’t want to be anything other than what I’ve been trying to be lately All I have to do is think of me and I have peace of mind I’m tired of looking ‘round rooms wondering what I gotta do Or who I’m supposed to be I don’t want to be anything other than me Gavin DeGraw - I don't want to be |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hehe,gz dawaj more
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
|
![]() nie polecam palkiem tranic jak sie ju ma skile + 60 only exp;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Imię: Sir Goton / Ashbrey
Profesja: Sorcerer
Świat: Azura/ Nova
Poziom: 55
Skille: 80
Poziom mag.: 17
|
![]() Jeśli radzisz sobie z potworkami które huncisz to nie musisz skillowac. Ssy fajne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za ciepłe przyjęcie
![]() Passa przełamana, po prawie 3 dniach wyleciał bast skirt. ![]() ![]() Niecałe 8 minut później zaś... ![]() ![]() Huncę już na dworcach spory kawałek czasu, knightem wbiłem tam ponad 1 mln expa, paladynem ponad 300k, ale taki loot mi się jeszcze nigdy nie przydarzył. ![]() Mógłby tak jeszcze polecieć voodoo doll w końcu. Nie widziałem żadnego od 1 mln expa :/
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2006
Lokacja: Toronto
Imię: Druid the Mari
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 43
Poziom mag.: 47
|
![]() Kszszsz, z tym loot'tem to 'małe' przegięcie. Niby takie gówniane stwory...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ia tam małe przegięcie. Po prostu fuks niesamowity. Najlepszy loot jak na razie. A już trochę ich z dworców wyciągnąłem...
Btw., siedzę sobie właśnie na -2 Cyclopolis knightem. Sympatycznie. Paladyn musi trochę odpocząć ![]() EDIT: Nowy best z exori ^^ ![]()
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." Ostatnio edytowany przez P0nury - 27-12-2006 o 03:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Fajne sski
![]() Daj więcej.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 16
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Zarombiste sski dawac wiencej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejna porcja ss'ów
![]() Bardzo obficie mnie obdarowały dworce, nawet jak na 2h ![]() ![]() ![]() Niestety, problemy z netem niejako przymuszają mnie do siedzenia w depo. Może w międzyczasie dociągne trochę mlvl do w miarę przyzwoitego poziomu... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
![]() Bardzo ciekawe ss hunty na dworcach fajne bo orginalne a nie jak zawsze hydry dragi itp. more plz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dworce są oryginalne i ciekawe, ale tylko do pewnego momentu. Wbiłem na nich już sporo expa i coraz bardziej mnie nudzą. Od 35 lvl'a będe próbował powoli guardków oraz dragów - zakładając oczywiście, że sprawa mojego neta się rozwiąże. Na razie pozostaje mi trening mlvl'a. A screeny będą, jak znajdzie się coś ciekawego :>
EDIT: Znalazłem jeszcze screena z knighta z czasów, gdy miałem udekorowany po staremu domek ![]() Mam gdzieś nawet szkrina, jak wbijam tym knightem 60 shielda, ale musiałbym tego poszukać, a i nie ma zbytnio gwarancji, że to znajdę. W sumie chyba jeden z moich najstarszych screenów.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." Ostatnio edytowany przez P0nury - 27-12-2006 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Świat: Solera
|
![]() nice
tez mam palla gdzie mozna pgowac ze slabym distem? 42... robie na tombach i nie wiem od ktorego dist i lvl isc na te dworci od ktorego ty chodziles??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No no nice, ładnie ci idzie
![]() Ostatnio edytowany przez Diddy - 27-12-2006 o 20:38. |
![]() |
![]() |