|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich, trawi mnie jedno pytanie. Mianowicie tak sobie myśle, jakich broni nie można zaczarować
![]() Czy można zaczarować Bright Sworda? Albo Arcane Staffa? Jeżeli macie ss co można zaczarować a czego nie, to bardzo prosze ;P P O K A Ż C I E xD |
|
![]() |
#2 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Brighta sie nie da. Da sie chyba tylko 4 rodzaje broni z kazdego gatunku... Niestety. Tego staffa tez pewnie sie nie da. @Duke Dran NAPISALAAAAAA!!! Na pewno da sie zaczarowac spike sworda, blacksteel sworda, tego z srodkowej areny, relic sworda. Da sie war hammera... Innych nie wiem. A nie chce mi sie szukac ss.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 28-11-2007 o 22:58. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() No przeciez napisal, ze sie nie da ich zaczarowac : P.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() No to to znaczy, że tylko te bronie co są na ssie będzie można zaczarować.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego co przeglądam w spritach to widzę :
![]() Pozostaje tylko rozróżnić bronie :F
#7 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Od lewej: Mystic Blade, Spike Sword, Relic Sword, Blacksteel Sword, Dragon Slayer, Barbarian Axe, Knight Axe, Heroic Axe, Headchopper, War Axe, Clerical Mace, Crystal Mace, Cranial Basher, Orcish Maul, War Hammer.