![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Nudziło mi się więc postanowiłem zrobić kolekcje mieczy:
Miedziany miecz(w rl to tylko rękojeść jest miedziana) ![]() Miecz Klucz(służy do walki i do otwierania drzwi) ![]() Crown Sword ![]() narazie mam tylko trzy ale wkrótce to się zmieni ![]() ![]() comment plx Ostatnio edytowany przez joey - 31-10-2004 o 09:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() WOW...ten drugi klucz przypomina'-.-, cieniowanie przyzwoite, ale troszkę dziwne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Wykonanie nie jest złe, ale praktycznie 2 i 3 miecz jest z ząbkami. A w 1 wcięcia są kwadratowe, chyba że tibia mi wzrok popsuła
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zagan - 30-10-2004 o 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() moja kolekcja od dziś nie zawiera tylko mieczy
![]() CCCP Armor: arm: 15 ![]() opis: większość z was powie że to niemożliwe żeby zwykły t-shirt był taki mocny... otóż ta koszulka nasycona jest promieniowaniem z Czarnobyla uwaga! używacie tej zbroji na własne ryzyko ![]() Golden Longsword: atk: 45 def: 25 ![]() opis: Gls to broń szlachecka używana przez królów i ich rodziny w rl to nie jest 100% złoto ponieważ ostrze było by za miękkie jest to mieszanina metali która do tej pory nie została do końca rozpracowana rękojeść wykonana jest z żelaza i pokryta jest rubinową powłoką Plate Shield: ![]() opis: zrobiłem tą tarczę ponieważ ta orginalna mi się nie podoba; nie pasuje do reszty seta ![]() @down teraz może być? Ostatnio edytowany przez joey - 30-10-2004 o 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wycieniuj pożądnie ten t-shirt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skull Helmet:
![]() @Dr.Ukwon podpis: Marek Marszałek Ostatnio edytowany przez joey - 30-10-2004 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Chyba pozytywne opinie ci uderzyły do łba. Ten skull helmet nawet czaszki nieprzypomina, co dopiero hełmu. Koszulka & Tarcza lipna. Miecze najlepiej wychodzą, choć cieniowanie takie wypas to tylko w 1 & 2.
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Jak już mówiełem - bardzo fajne rysunki. Widać, że masz talent. Dobra, gra światła. Nawet taki prymitywny, jednolity shield dobrze wygląda.
Powinienes dodać więcej szczególików. Rękojeść np. nie składa się z jednego kawałka metalu. Powinieneś ja podzielić na minimum gardę + rękojeść + kapturek. Ponadto masz duży plus za to hasło: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
![]() HEH mi sie osobiscie podoba.
Tak dalej TRZYMAĆ!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Yoey, jeśli chciałbyś jakieś wyzwanie to wykonaj dla mnie Giant serpent Sworda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Twoje pracje mi się podobają, masz ciekawe pomysły, b. dobrze cieniujesz.
Szkoda trochę, że z mieczy robisz klucze ![]() Armor ci nie wyszedł zupełnie- przypomina koszulkę, a nie poteżna zbroję. Hełm średni, dobrze wycieniowany, lecz zabardzo kwadratowy. Tarcza ( plate) zaje.bista. Golden sword też dobry, nie jest rewelacyjny, ale napewno lepszy niż średni. Swordy dobre, oprócxz tego drugiego bo to totalny klucz.
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Tylko tarcza ci dobrze wyszła... jest po prostu ładna (choć kilka szczegółów by się przydało)
![]() Miecze na poziomie średnim... mało szczegółów... Reszta ,można by rzec.... do doopy, ale to nic ![]() Jak chcesz robić to do Tibii rób 32x32 pikseli i na "różowym" (purpurowym ![]() tle... to tyle |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Dziwi mnie taka ilość pozytywnych opini.
Ćwicz, dużo rysuj bo te grafiki jak na razie są słabe. Co najwyżej pomysły ciekawe. Za dużo kantów, stanowczo za dużo zwłaszcza w mieczach i w zbroi (o ile to jest zbroja, bo mi raczej jakąś tandetną koszulkę przypomina). Tarcza prosta, dobre cieniowanie, ale to tylko wygląda jak kawałek metalu ![]() Zdravim Mr. Rabbit |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wiem jak ta tarcza wygląga...... jak pocięta blacha piekarska |
![]() |
![]() |