|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam! Chciałbym wam przedstawić mój sposób na urozmaicenie gry w tibie (nie liczac questów) Chodzi mi mianowicie o zdarzenia losowe na serwerach.Co to takiego jest? Otóż pewnego pięknego dnia jak zwykle afk'ujecie sobie przed depo w swoim miescie a tutaj dostajecie prv msg od władcy danego miasta! (Nie umiem po angielsku wiec pisze po polsku) Grupa orków oblęża mury naszego miasta! jeżeli jestes w stanie nam pomóc ratuj! I ruszasz przed miasto aby rozwalić bande niesfornych orków. Oczywiscie orków (nie tylko zwyklych ale i spearmanow itd.) Jest duuuuzo i sam sobie nie dasz rady. Ale przeciez wszyscy ktorzy sa zalogowani w tym miescie dostali te wiadamosc. Wiec wychodzą i nabijają te orki ![]() - Najazd smoków (z dragon landu) na Venore w celu uzyskania panowania nad miastem. -Dotarcie scarabow pod Ankrahmun i atak na miasto. - Minotaury oblężają darashie - Atak cyklopów na Thais -Epidemia w miescie (wszyscy zostaja zatruci :tongue: ) - Niesamowita populacja szczorow w kanalach w Carlin (kanaly i powierzchnia zapchana szczurami) -Bunt krasnali w Kazoo (Krasnale buszuja po calym kazoo i bija wszystko co sie rusza) -Armia pod przewodnictwem Black Knighta (squad armii: Wild Warriory i Huntery) Naciera na któroś miasto. -Amazonki i Valkirie (pod przewodnictwem witchy) nacierają na jakies tam miasto. -Beholdery biorą odwet na Ab -ITD... ITP.. Mówcie co o tym sądzicie! ![]() Moim zdanie matkie zdarzenia w rozpiętoście 2-3 na rok nieźle urozmaiciłyby rozgrywkę! WYPOWIADAĆ SIĘ PLZ! ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Pomysl mi sie podoba, ale CipSoft musialby sporo pracy w to wlozyc. Coz moze grudniowy update...
![]()
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() sadze ze takich tematow bylo wiele