![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Zrodlo z tibia.com skopiowane z zgoda Kaer Aloren
![]() Bylo juz wiele takich akcji, zazwyczaj sa nie udane (pewnie ta tez bedzie, ale trzeba probowac ![]() Jak kazdy zauwazyl, ceny na harmonii, sa ponizej wszelkich granic, powazniejsze hunty sie nie zwracaja (np. demki/dle i wiele innych...). Kilku graczy wpadlo na pomysl, aby stworzyc liste cen, ktorych nie powinno sie znizac i oczywiscie do tego dostosowac ![]() Cytuj:
Jesli, ktos ma pisac teksty typu: -to nie wypali, nie macie cie co meczyc -3/4 serwa dalej bedzie sprzedawala po nizszych cenach - jestesmy pojebani To wyjdzcie z tego tematu... Dodam jeszcze post z tibia.com, ktory moze was przekona Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Kargonessi
Profesja: Knight
Gildia: Legendary Friends
|
![]() Jeżeli wy 100 lvle wszyscy się do tego dostosujecie to ten pomysł wypali i jak za dawnych czasów dsm rh bohy będą wartościowe.
Pozdrawiam, popieram. btw. demon horn z 15-20k bedzie bo niezwykle rzadki, chyba rzadszy niz dsm z dla z tego co wiem ![]()
Oczy, które ostatnio ujrzałem we łzach Przez rozłąkę Tutaj w śmierci sennym królestwie Złota wizja powraca Widzę oczy i nie widzę łez I to cierpienie moje. I to cierpienie moje Że już nie ujrzę oczu Oczu rozstrzygnięcia Oczu których nie ujrzę aż W drzwiach innego królestwa Gdzie jak w tym Oczy trwają mgnienie Mgnienie trwają oczy I wystawiają nas na szyderstwo. 16:47 Rufix kinht [35]: waleme 16:47 Rufix kinht [35]: who ages berowne 16:47 Rufix kinht [35]: onle yole you Ostatnio edytowany przez W.e.s.t.e.r - 10-07-2007 o 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqq qqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqq qqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...
Ostatnio edytowany przez mucha922 - 02-08-2007 o 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Dziki Ryjkowiec
Gildia: Lost Warriors
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Popeiram ceny z nowej listy wkońcu jak idziesz na hunta to masz nadzieje ze ci się wróci a nie ze lootniesz dsm i potem bedziesz się meczyc przez tydzien żeby go sprzedać za marne 35k? 70k jak na dsm to w porządku cena według mnie tak powinno zostać w 100%...
POPIERAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: Dublin
Imię: Cziken-paker
Profesja: Paladin
Gildia: Soul Rider
Poziom: 54
Skille: 78/67
![]() |
![]() Rozumiem szlachetna idee huntowania i chec zysku z wydanej kasy na hunt ale musicie troche zrozumiec przedstawicieli nizszych lvli
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() a i tak nooby z ruthles beda pisac sell 100x mms 50k each ; *
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up: Do upka mysle, ze mamy spokoj ![]() @mucha: Dsm 60k? Znowu beda zjezdzac do 50/40 etc, a 70k mysle, ze dobra cena, po 2 leci dosc rzadko ;P Co do rh, 5k drozej niz dzin? Wkoncu leci tylko z 3potkow i do tego 2x na pacc, wiec 40k to tez dobra cena ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: Dublin
Imię: Cziken-paker
Profesja: Paladin
Gildia: Soul Rider
Poziom: 54
Skille: 78/67
![]() |
![]() co prawda to prawda szymon.. no ale chcialem sie z dobrej strony pokazac ze mi niby zalezy na naszych ""niezastapionych"" naapkach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pozdro
Oczy, które ostatnio ujrzałem we łzach Przez rozłąkę Tutaj w śmierci sennym królestwie Złota wizja powraca Widzę oczy i nie widzę łez I to cierpienie moje. I to cierpienie moje Że już nie ujrzę oczu Oczu rozstrzygnięcia Oczu których nie ujrzę aż W drzwiach innego królestwa Gdzie jak w tym Oczy trwają mgnienie Mgnienie trwają oczy I wystawiają nas na szyderstwo. 16:47 Rufix kinht [35]: waleme 16:47 Rufix kinht [35]: who ages berowne 16:47 Rufix kinht [35]: onle yole you |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() K-legs równe ceną do k-arma i o wiele tańsze od c-legs? Chyba pomyłka ktoś zgubił 10k :>
A ogólnie to oferta uczciwa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Sehf/Fritzlu
![]() |
![]() Dobry pomysł z price list !!!
ale dosłownie żal mi niektórych popatrzcie na trade channel co chwila jakies 15/20 lvle piszą texty w stylu "Jebane Nooby Przestancie" Nie jestem za bardzo h lvlem a skoro h lvle już się upominają że trudno jest lootnąć dsm na przykład to musi być także trudno zdobyć dsm 60k minimalna cena !!! GOGOGO CENY |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Cami firo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legendary friends
Poziom: 56
Poziom mag.: 58
![]() |
![]() Ceny good
![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Oczy, które ostatnio ujrzałem we łzach Przez rozłąkę Tutaj w śmierci sennym królestwie Złota wizja powraca Widzę oczy i nie widzę łez I to cierpienie moje. I to cierpienie moje Że już nie ujrzę oczu Oczu rozstrzygnięcia Oczu których nie ujrzę aż W drzwiach innego królestwa Gdzie jak w tym Oczy trwają mgnienie Mgnienie trwają oczy I wystawiają nas na szyderstwo. 16:47 Rufix kinht [35]: waleme 16:47 Rufix kinht [35]: who ages berowne 16:47 Rufix kinht [35]: onle yole you |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Dziki Ryjkowiec
Gildia: Lost Warriors
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Na trade dużo pokazuje się noobski ofert takich jak np Sell plate armor 100k czy sell rope 50k to jest żałosne ale zobaczycie jak tak ceny postają przez tydzien na trade to sie utrzyma a nuubki jak co będa biegać w plate setach (góra knight) tylko trzeba postawic na swoim
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Sehf/Fritzlu
![]() |
![]() Sell Crown Legs <Thais> <30k>
KUPCIE xD Nie wymiękniemy gogogoggo new pricelist Sell Crown Legs <Thais> <30k> |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: poznań
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ktos tam: A czy nupki na lowlv musza miec od razu najlepsze eq co inni nawet na 100+ chodza? Odpowiedz jest prosta, NIE! @up: Gdzie ja placze ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez szymon287 - 11-07-2007 o 00:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Imię: Memku of Golasza
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() POPIERAM
w 120%!!!! pamietam jeszcze harmonie na 7,6 wtedy to sie gralo jak na 40 lvlu se kupilem k legi i biegalem w eq jakie teraz ma 20~ lvl to bylem naprawde zadowolony ;> a teraz? full set moze miec 50 lvl -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Mysle ze to dobry pomysl
![]() ![]() A btw. plxx help niemoge lognac sie na astera i calmera chyba na all no pvp Cannot connect to the game server rror: Conecction timed ouy. (10060) to mi wyskkauje co mam zrobiuine swiaty mogelgonaac ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |