![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Po pierwsze zły temat w złym miejscu. Dwa w połowie Gier RPG są staty typu DEX itp. a więc nie pisz tematów tylko wejdź w google i wpisz nazwę gry i wyskoczy ci lista stron fanowskich z opisami i poradnikami
![]() PS: STR tak ciężko się domyślić??? Strange - siła
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() STR -obrażenia melee
INT -obrażenia magic, punkty mana DEX -obrona END -punkty życia CHA -obrażenia pety LUK -wszystko po troche Jako mag inwestuj w INT, LUK A trenujesz u tego gościa z młotem w startowym mieście ![]() Ostatnio edytowany przez Zatharin - 23-12-2007 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Konin
![]() |
![]() Lunarej myslisz ze jakbym nie znalazl czegos w google bym tu pisal ? co to sa te obrazenia pety ???
Ostatnio edytowany przez Kamil_123 - 24-12-2007 o 13:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Raxev:
Sory pomyliłem się ![]() Temat: Wątpię bo wpisałem w google "Dragon Fable" i wyskoczyła mi masa takich stron!! ![]() Acha i nie możesz pisać wszystkiego w jednym temacie?Bo już są dwa tematy "Dragon Fable" twojego autorstwa...
![]() Masz dość "PLX ITANZ AJM HAKED" ? - wejdź i razem stańmy przeciwko Polaczkom! KLIKNIJ TUTAJ , i dołącz do akcji STOP polaczkom. Pozdrawiam Lunarej Ostatnio edytowany przez Lunarej - 24-12-2007 o 16:25. |
![]() |
![]() |