![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zart Stron
Profesja: Knight
Świat: Rock
Poziom: 8
|
![]() Gdzie mogę kupić w rocku łuk bo ja nie wiem wiem że jest w rocku i kosztuje 400 gp to wiem dalej nie Help
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
Stan: Na Emeryturze
|
![]() U ślepego orka ( Był chyba poradnik jak z nim gadać ) ( Szukałem , nie znalazłem więc pomoge
![]() Hi = charach Bye = futchi Yes = mok No = nok Buy = goshak Weapon = Porack Sword = burka bata (85gp) Sabre = Charcha (25gp) Hatchet = hakhak (85gp) Short Sword = Burka (30gp) Bow = batuk (400gp) Arrows = pixo (30gp/10 strzał) Armor = Bora Studden Armor = Tulak Bora (90gp) Leather Armor = Aka Bora (25gp) Shield = Pora Brass Shield = Donga (65gp) Studded Shield = Tulak Pora (?) Studded = Tulak Leather = Aka To znaczy że musisz powiedzieć: charach => goshak batuk => mok => futchi A tu masz mapke jak dojść : ![]() Musisz mieć minimum 2 lvl żeby wyjść z miasta ... ![]() Uwaga na trolle ... ![]() Uwaga ! Poison Spider i Ork ... Ostatnio edytowany przez Xydijo - 18-10-2007 o 11:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Tylko tyle thx Za podpowiedz chcialem tam isc ale nie wiedzielem o tym lol ciekawe jak pedzie za luk normalka tylko jak nie dostac bo ja prubowalem musze miec lopate i line ale quest jest chyba raczej latwy normalka zdobede luk na kturego czekalem jupi extra nie zauwazylem jak sie z nim gada ani mapy jak dojsc ale ze jest poza rockiem tego nie wiedzialem oj dlugi ta wiadomosc thx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() a i jeszcze wiem że go sie nie kupuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() pisz "glosno , wyraznie i wyraziscie" bo nie kumam co napisales
za darmo nie ma lukow . kumasz??? jesli ktos ci da... ortografia - tragedia fleksja (czy jak tam to sie zwie) - LoL. mnie wzial... poza tym 2x post - uzywaj edytuj. szukaj - powinno byc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
ale on sie pytal o rocka, a slepy ork jest na rookgaard...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co robi tępak jak czegoś nie wie??
wchodzi na forum w byle jaki dział i piszę zamiast poszukać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2007
|
![]() Nie wiedziałem że jest coś takiego jak rock... Jak jest to powiedzcie gdzie! HELP PLX!!!!
![]() A, tak na poważnie poradnik był więc najpierw poszukaj dokładnie, a potem pytaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() @up
A ja próbowałem odnaleźć odpowiedzi na moje pytanie a mianowicie: "Czy jesteś głupi?". Wytłumacz mi debilu czemu odświeżasz temat sprzed miesiąca? Dostał odpowiedz na swoje pytanie? Tak? To po kiedy się odzywasz? Jeszcze to zadnie: "Nie wiedziałem że jest coś takiego jak rock... Jak jest to powiedzcie gdzie! HELP PLX!!!!" czy jesteś głupi sam z siebie czy ci za to płacą? Bo jak tak to pewnie niezła kaska na miesiąc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Nike of Pall
Gildia: SZUKAM GILDI !!!
Świat: Secura
Poziom: 43
Skille: 71/55
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Od jakiegos Gracza lub w gildi PALLADYNów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: mokrus
Imię: odelo telsiron
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 37/38
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() xydijo ale ja jak tam weszlem to odpowiadam tak jak napisales a on caly czas muwi BUTA HUMAK!co to znaczy?
|
![]() |
![]() |