|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() A wiec to moj drugi fake. Nie bede gadal tylko zapraszam do ogladania i komentowania.
Aaaa i jeszcze jedno. Tak jak w rekrutacji pisalem ze fake nie jest robiony w OTS ME ani fabula nie opiera sie na zadnego typu ksiazce, anime etc. Wiem ze fake bedzie zbluzgany przez niektorych (mam na pienku z niektorymi ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() 16 ![]() 17 ![]() 18 ![]() 19 ![]() 20 ![]() 21 ![]() 22 ![]() Prosze o komentarze. ![]() Btw. Rekrutacja jest w dziale z rekrutacja xD. Jak komus sie podoba i chce byc w fakeu to nich sie zglosi. ![]() P.S. Ortografia ROX! ![]() @edit Narazie mozecie nie skumac o co chodzi ale po drugim parcie bedzie juz co nieco wiadomo. Drugi part mam prawie gotowy. xd Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 05-12-2007 o 20:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Zajebiaszcze
![]() -Ten dach ehh... -1 +fabula +2 +sklejka +1 +ouciki +1 +Ciekawe postacie +2 4/5 :d
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() A wies co? Wciagnelo mnie to
![]() Narazie podoba mi ssie fabularnie... 6/10? A graficznie... 5/10 Popracuj troche. Nad grafika sklejka... Chcialem sie zglosic na bezimiennego :< Ale juz trudno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja sobie powiem takie samo zuo
![]() On jest Zuy Ivul Demans !! Który zabija !! Ivul !! Ale ogólnie spodobało mi się z lekka ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Hmm, jak dla mnie, to jest całkiem niezłe...
Razacych błędów ani w grafice anie w akcji tego odcinka raczej nie ma, dziwi mnie jedynie że ta kobieta nie zareagowała nawet na śmierć żołnieża, zwykli ludzie widząć śmierć zazwyczaj są przerażeni. Puki co jest ok, zobaczymy co będzie potem.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() @Szlaja
Co ty się czepiasz sklejki? Fake to fake, może specjalnie nie jest sklejane równiutko? Ja mój fake też, specjalnie nie sklejam równiusieńko... Tak wiem, teraz wszyscy mnie zjadą, że się nie znam ![]() @Topic Mi się podoba... 7/10 Trochę ten dach nie tego ![]() PzDr |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Nawet fajne, miło się czyta etc.
9/10 Ale jest jeden błąd graficzny (to znaczy taki rzucający się w oczy) Kiedy ich złapało (tzn. nie ta scena kiedy "wyrosło") i zaczęli tak duuużo rozmawiać, to ta miska z jagodami znikła xd A potem znowu się pojawiła. @edit I gdy ten strażnik dostał Shruikenem, to ten shuriken został w miejscu Oo lewitacja? xD
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 06-12-2007 o 08:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Czasami mi sie wydaje ze to OTS ME, ale to chyba przez to ze tak dawno nie bylem na forum; P. Fabularnie nic nie moge rzec bo zabardzo nie ma o czym. Graficznie juz gorzej, kiepsko polanczone, brak bram, niedokonczone kilka rzeczy... Pelno literowek.
Ja ci wymienilem co poprawic to pokaz czy to poprawisz:>. Nie bede ocenial bo jak dla mnie to nie ma sensu zbyt duzego.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Virusmaxi
Tak wiem zapomnialem o tym po wstawieniu tekstu ![]() @fake Dzieki za komenty. Next part moze bedzie dzisiaj a najprawdopodobniej jutro. Rekrutacja dalej trwa! ![]() @X-zero Wiesz co fajnie ze sie zglosiles ale jednak outa musisz dac jesli nie sprawi ci to problemu. Bo ten moj to, no... eeee, no poprostu juz go nie ma ;/ @Drakon Tak wiem ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 06-12-2007 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2007
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Usunięty
Imię: Lisi
Gildia: White Eagle
Świat: Nova
Poziom: 128
Skille: 104/102
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() heheheh super fotki ^^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Daje drugiego parta. Wiec zapraszam do lektury
![]() 23 ![]() 24 ![]() 25 ![]() 26 ![]() 27 ![]() 28 ![]() 29 ![]() 30 ![]() 31 ![]() 32 ![]() 33 ![]() 34 ![]() 35 ![]() 36 ![]() 37 ![]() 38 ![]() 39 ![]() 40 ![]() 41 ![]() 42 ![]() 43 ![]() 44 ![]() 45 ![]() 46 ![]() 47 ![]() 48 ![]() 49 ![]() 50 ![]() 51 ![]() 52 ![]() 53 ![]() 54 ![]() 55 ![]() 56 ![]() 57 ![]() 58 ![]() 59 ![]() 60 ![]() 61 ![]() 62 ![]() 63 ![]() 64 ![]() 65 ![]() 66 ![]() Hehe troche tego jest. Ale niezniechecajcie sie i czytajcie ![]() Coments plz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Fajne nawet bardzo, wiekszych bledow nie widzialem 10/10
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwsze co zrobiłem - sprawdziłem czy ja jestem.
Drugie co zrobiłem - obejrzałem fake'a Trzecie co zrobiłem - dałem nowy part Truel'a ![]() Nie chce mi się wymieniać, ale: - ortografia a ocena: 9/10
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @X-Zero
Yeah! Nowy part Truela! Juz lece zobaczyc ![]() A bedziesz w 4 albo 5 parcie. Reszta bedzie teraz albo w 4. Dawac wiecej komentow bo nie bede dawal nastepnego parta ![]() Nie no joke, ale dawajcie komenty! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Masa kretynizmów, 3 tony niszczących oczy ortografów a to wszystko przyprawione beznadziejną fabułą.
Jedynie wykonanie w miarę na poziomie. Co nie zmienia faktu, że fake jest do rzyci. 2/10 Rada: Weź sie za czytanie słownika, potem za jakaś porządną fabułe. I powinno być ok
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Kk. Ale co jest nie tak w fabule? ![]() Ortografia ROX nr. 2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() -pisz ze słownikiem w ręku po te błędy aż rażą w oczy
-znikający sprzedawca pierwsze 6 kadrów jest sprzedawca i jego towar a dalej nie ma tego -strażnicy śpią na stojąco z otwartymi oczami -kadr 18 znikający koszyk -kadr 25 myśliwy nawet nie wspomniał o nagrodzie +fajne outfity +ciekawa fabuła +dość ładne lokacje 5 minusów 3 plusy hmm co ci tu dać? o już wiem! 6/10 bo mam dobry humor
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Yuno Skumi
Znalazles wszystkie bledy! Brawo. Teraz tylko ja musze sie przylozyc do tego zeby bylo ich jak najmniej. Co do tej nagrody (mysliwy nie wspomnial o nagrodzie), ten tekst musialem przeoczyc. @Suhayl Tak jak pytanie do Eeriona. Co jest nie tak w fabule. Postaram sie to zmienic ale powiedzcie cos dokladniej bo nie kapuje o co wam chodzi... @Ortografia Tak wiem chyba jestem debiem. Orty leza, smaza sie etc. Chyba nie da sie tego uniknac. Ale staram sie robic ich jak najmniej. Nawet zaczolem siedziec ze slownikiem w reku ale ile mozna. ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 07-12-2007 o 20:39. |
![]() |
![]() |