|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2006
|
![]() Witam,
Mam pytanie: -czy po tym Updacie druid dostanie czary dla Facc Kod:
DRUID: - Stone Shower (adori mas tera): Runespell, LevelRequirement:28 ManaConsumption:430 (~ a slightly weaker GFB with Earth damage) - Avalanche (adori mas frigo): Runespell, LevelRequirement:30 ManaConsumption:530 (~ GFB with Ice damage) - Icicle (adori frigo): Runespell, LevelRequirement:28 ManaConsumption:460 (strong HMM with Ice damage) - Ice Strike (exori frigo): LevelRequirement:15 ManaConsumption:20 (Strikespell with Ice damage) - Terra Strike (exori tera): LevelRequirement:13 ManaConsumption:20 (Strikespell with Earth damage) - Ice Wave (exevo frigo hur): LevelRequirement:18 ManaConsumption:25 (~ Fire Wave with Ice damage) - Terra Wave (exevo tera hur): LevelRequirement:38 ManaConsumption:210 (~ Energy Wave with Earth damage) - Eternal Winter (exevo gran mas frigo): LevelRequirement:60 ManaConsumption:1200 (~ Hell's Core = Ex UE with Ice damage) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() nom szczeże z tego chyba niewynika co dla pacc do dla facc ale oby coś dali dla facc bo inaczej caly ten up kupe da druidowi
![]() ![]() @down pewnie jest na tibi.com ale zawsze jest około 90/80% czarów dla pacc pewnie za jakiś rok ;p udostępniom niektóre faccowi
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Monsword - 18-11-2007 o 00:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Zadupie czytaj Irlandia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Riikimaru the assasin
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 34
Skille: ^_^
Poziom mag.: 42
|
![]() 90% będzie PACC
Gdzie znalazłeś tą liste ? <edycja> Tak tobie za rok dodadzą słownik do listy zakupów
![]() Lepiej żeby nie było update niż był taki jak ostatni ![]() tibia jest jak życie HMM jak zabawka... ![]() .................................................. ............^^ Ostatnio edytowany przez fireball - 18-11-2007 o 00:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() - Terra Wave (exevo tera hur): LevelRequirement:38 ManaConsumption:210 (~ Energy Wave with Earth damage)
ten mnie najbardziej zaciekawił... to będzie coś jak mort hur ? :>
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() jezeli zabiora druidowi mozliwosc tworzenia gfb powinni dac cos w jego miejsce. co bylo ma zostac.
@edit zeby bylo sprawiedliwie, FACC powinien dostac tak: -stone shower (za gfb) - icicle (hmm) - ice wave (za fire wave) Ostatnio edytowany przez Lord_Piterek - 18-11-2007 o 08:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() buhaha facc nic nie dostanie
@down myślicie ze jak macie 20 druidów facc to dostaniecie niewiadomo co Ostatnio edytowany przez Liper - 18-11-2007 o 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Poziom mag.: 45
|
![]() @up: Debil?
![]() Topic: Stone Shower: może być w zamian za GFB Avalanche: również może być w zamian za GFB Icycle: może dostać FACC, silniejsze od hmm, na 28 lvl, to prawdopodobne. Ice Strike Terra Strike } te 2 na wzór exori vis, dla PACC Ice Wave: wzór Fire Wave, FACC Terra Wave: wzór Energy Wave, FACC Eternal Winter: wzór UE, PACC
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
|
![]() wszystko co bedzie miało cośtam "terra" to odpowiednik tego czaru ( u sorka) ale obrażenia będą od ziemi
a cośtam frigo to będom od lodu
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() A dla mnie ma racje, Place i wymagam. Dema sie nie rozbudowuje, a jak wiadomo facc to demowka Tibi ;]
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Ja bym się cieszył jakby, chociaż jeden z tych wymienionych czarów był dla FACC’ów, ale jeśli nie no to trudno jakoś przeżyję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Imię: Exorim
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() Pomyśl "ynteligentny" człowieku, druid straci gfb a są w tej tibii 25~ lvle wiesz? I co? Stracili jakieśtam swoje pieniążki i mają już nic nie mieć? Dostaną wzamian lodowe/ziemne odrazu... A jakby niedostali to sorc miałby gfb a druid nic, albo może zrobią gfb dla pacc? Według mnie ten Stone shower dla facc będzie, i jakiś nowy hmm lodowy albo ziemny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
Pamiętam jak te nooby z wiki sie masturbowały bo jakiś user zrobił animację crossbow-bow- i coś tam jeszcze.Taka robota to jakieś 20 sec,5 na odpalenie Easy Gif Animator,2 sec na zobaczenie mordy teg magika i pozostałe 13sec na ctrl+a i ctrl+c,ctrl+v w painicie. Spadać do Trava! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() hehe jak masz problem z czarami to kup pacc warto xD
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
A teraz jeszcze dodaj że Twierdza jakaśtam jest dużoooo lep[rz]a, że zapraszasz do gry i podaj link do rejestracji -.- @top: Wg. mnie FAcc'e dostaną tylko dopowiedniki czarów runicznych bo takowe im zabrano. I nie było by źle gdyby zabrali jeszcze GFB i dali je PAcc'om ponieważ jak już to ktoś mądry powiedział: Płace - wymagam. P.S jestem trzeźwy... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Niemcy
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Age Of Empire
Świat: Harmonia
|
![]() Zaczynają mnie już denerwoać ludzie którzy grają na FACCu i wymagają od CipSoftu niewiadomo czego...
CipSoft stara się udogadniać graczom z PACC bo oni im za to płacą.. Co im to da że dadzą niewiadomo co dla FACCa? Nic... Oni muszą dbać o tych co płacą by niestracić kupujących PACCa. A im więcej dają PACCowi tym większa zachęta do kupowania go ![]()
Ostatnio edytowany przez Hornswogle - 20-11-2007 o 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Avallach - 20-11-2007 o 19:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Balans musi być i dla facc i dla pacc, bo co byłby to za balans? No, ale NIEKTÓRZY tego nie rozumieją.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Zrozum idioto że demo nie zalicza sie od updatingu, jeśli masz demówke a firma wypuszcza patcha/łatke do gry to napewno nie jest to łatka do twojej zasranej demówki tylko do pełnej wersji gry. Jeśli masz demówke/gierke przegrywaną od kolegi to firme będzie gówno interesowało twoje oprogramowanie bo nie kupiłeś tej gry i nikt Ci pomocy nie udzieli. To tak jakbyś kupił pirata, pirat by sie zepsuł a Ty byś powędrował do sklepu w celu dokonania grawancji. Takjakbyś stał w sklepie i patrzy jak inny kupuja słodycza a Ty mimo że byś ich nie kupił, chciałbyś taksamo je mieć. Styka? @down: Fakt ale u nich wychodziły by to gówniane pieniądze. Tak na marginesie: ktoś to kiedyś już to tłumaczył, niestety nie moge sobie przypomnieć na jakiej zasadzie to działało. @pokemoniasty (pAnoramiks): a tobie polecam podstawówke i nauke czytania... wkurza mnie jak 5mln dzieci neo bulgocze że balans powinien być na FAccu i PAccu bo inaczej jest źle Ostatnio edytowany przez Voon - 21-11-2007 o 08:51. Powód: żal pokemonów... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() gdyby obnizyli cene pacuf o te 30~ złych to bylo by wiencej paccow i wiencej kasy mimo to ze obnizyli o te 30~zl benda mieli wiecej kasy
![]()
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez pAnoramiks - 20-11-2007 o 20:26. |
|
![]() |
![]() |