|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2007
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 43
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Witam!!!
Dziś wbijam na Tibie i wyskakuje Debug Assertion 8.0 NWin32Exception.cpp 50 I są opcje do wybrania SEND i CANCEL dałem z tym i z tym Tibia nie chodzi. Kiedy logam się na postać i czekam(Connection to the game world) to po chwile Tibia się zamyka i wyskakuje okienko z napisami: Tibia***** Wystąpił problem z aplikacją Tibia***** i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty Jeżeli jesteś w trakcie pracy, informacje, nad którymi pracujesz, mogły zostać utracone Przekaż informacje, o tym problemie firmie Microsoft Utworzyliśmy raport o błędach, który możesz nam przysłać. Raport ten zostanie potraktowany poufnie i animowo. Aby zobaczyć co te raport zawiera kliknij tutaj. WYŚLIJ RAPORT O BŁĘDACH || NIE WYSYŁAJ Proszę mi nie wmawiać, że mam kliknąć w opcje "Wyślij report o błędach" , bo to nic nie wskóra. Aha, jak coś mam DiverX 9.0 i przeglądarke Mozille FireFox. BŁAGAM O POMOC!! dla mnie to ważne!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Reinstalka Tibii, więcej detali (g mnie obchodzi przeglądarka) może tak podać system i inne duperele tego typu? a najlepiej to pisz od razu na forum tibia.com w pomocy technicznej...
![]() @down: nie takie "sec"... 3 min minęły...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 10-12-2007 o 09:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Tez tak mialem, zrob reinstal Tibi
PS. OMG MAMA TIPIA NI DZIALA!!!!!!!!11111oneoneone MAMA WOLAJ MECHANIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH CUS ZRUBI MAMAMA!!!!!!!!!!!! Odpusc sobie troche, chyba ze tibia to twoje życie i nikt inny nie cie obchodzi ^^ @up sec wczesniej ^^
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() I wyszła Tibia nowa 8.1 i jest nowy debug:
Debug assertion 8.10 Talk.cpp 1870 POMÓŻCIE.. Jak coś mam ściągniętą Tibie z oficjalnej i oryginalnej strony Tibia.com A reinstall robiłem Tibii. Pomóżcie ![]() plx ![]() very plx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Czy Wy możecie mi pomóc czy nie?!
Myślałem, że również pomagacie ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() ja rowniez mam problem
uruchamiajac tibie wyskakuje mi taki blad Tibia Error Video surface allocation failed. (Error Code 13) Please choose another video graphics mode. prosze o pomoc
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Zenuś
Było, szukaj. @Veeru Niestety, nie wiem jak Ci pomóc.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() a inni????????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Inni do diabła qtva też nie wiedzą!!! Myślisz, że co?! Jeden wielki spisek, wszyscy wiedzą ale tobie nie mówią?!!! Gdyby ktoś do diabła wiedział to by ci odpisał a teraz WON do pomocy technicznej CipSoftu...
aVe
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() napewno ktoś wie, ponieważ musiał ktoś mieć tego debuga!!!
albo Wie!!!! so help me :> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p l z ! p l z ! p l z |
![]() |
![]() |
![]() |
19Messi19 |
Ta wiadomość została usunięta przez Slythia.
|