|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yogon Lion
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Witam ,
Mam Royal Paladina na 40 lvlu. Jestem zainteresowany wykonaniem DC questu . Dowiedziałem się , że podczas tego questa spotyka sięwieżyczki które do nas strzelają . 0 potworów . CZy te wieżyczki będą w stanie mnie zabić ? Czy mogę sam zrobić tego questa? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2007
Lokacja: Będzin
|
![]() Wiezyczki strzelaja nawet po 100 (jedna), wiec mozna wziac mana shielda i manasami... chociaz widzialem knighta (filmik tibicam), ktory zrobil to na 45 lvlu bez energy ringa i nawet uha, wiec... mozna sprobowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() jesli szybko przelaczysz w tym miejscu switche i wskoczysz do tp (przy okazji majac jakies leczenie w pogotowiu), to nie ma szans zebys padl, ew jesli sie boisz to utamo vita, ale wg mnie jest to zbedne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Imię: Tar-Tajniak
Profesja: Druid
Świat: Luminera
Poziom: 46
Poziom mag.: 44
|
![]() Ja spokojnie zrobiłem druidem na 46 poziomie. Zresztą jak ci życia zabraknie to w każdej chwili możesz wejść w tp, uleczyć się i dalej przełączać przełączniki (te których nie przełączyłeś)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Haha, nie moge. Jak mozna reklamowac jakis shit na forum, majac w nicku napisane "hacker123"?
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Lokacja: Gdynia city
Imię: Denver Waleczny
Profesja: Elite Knight
Gildia: ..i..
Świat: Pacera
Poziom: 22+
Skille: u.u\o.o
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() i w nazwie pliku PassTool xD geniusze z tych chakjerow !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Usunięty
Imię: Remciol Rook
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brave Heroes
Świat: Lunara
Poziom: 53
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() <zassysam filmik masterze> oczywiście z ironią xD
Suuuper ;D @Topic Mam 52 msa, dam radę to zrobić? wezmę stron mana potiony i pójdę, ale to w święta dopiero. Ma ktoś jakiś filmik?
Acon Pagon [22]: zaraz logne na 120 Acon Pagon [22]: ja mma 120 i 210 16:10 Acon Pagon [22]: wiesz ja jestem bratem slepego <wcisnołem wcześniej kit, że znam Ślepego, 201 EK> Sir Mefix [15]: Buhahaha XD Sir Mefix [15]: to gdzie on mieszka? Acon Pagon [22]: co cie to masz hunta od mojego brata <Przybiega kumpel> Acon Pagon [22]: sorki brat cie muj bil Acon Pagon [22]: sory Sir Mefix [15]: ten tekst wchodzi na forum xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2007
Lokacja: Candia
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 1
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Spokojnie wszyscy z lvl +35 dacie rade... tu nawet nie ma o czym mowic. teraz jak sa strong manasy to wszyscy daja rade. ja sie interesowalem bardzo Dreamerem i przeszedlem go dla sprawdzenia 4 razy. 29K- dead , 32K-spokojnie, 34P-spokojnie i ostatnia postacia byl druid. co prawda mial on lvl 41 ale wedlug mnie od 35 mozna probowac klasami typowo magicznymi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() czy ten quest jest dla pacc, czy facc? bo na tibia.pl pisze że dla facc, a kiedyś słyszałem, że dla pacc. Czekam na odpowiedz, i nie w stylu: ,,hahaha n00b, nie wie czy DCQ jest dla facc haha"
@down dzięki za odpowiedź. Troche szkoda, poradze sobie bez DC ![]()
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Athelas - 20-12-2007 o 21:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Imię: Devil Drago
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 80+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
Quest jest dla posiadaczy PACC chociaż znajduje się na teranie FACC ;] Ale bez Konta Premium nie przejdziemy koło zionącego ogniem Hugo.