|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Postanowiłem stworzyć Temat w którym będę pokazywać wam życie mojej postaci. Nie gram na Skille i LeveL Kasę itp. bo gram 4FUN. Akceptuję jak ktoś chce zemną wklejać Screeny tylko proszę najpierw napisać :>(Ale tylko jak gra na guardi). Dobra koniec teraz muszę coś dać SS'ow: Mój kumpel -Frugos- zemną będzie wklejać SS'ki Tutaj mała sklejka z Rookgaarda ![]() ![]() Wziełem Paladyna bo to moja ulubiona Profesja ![]() Jak byłem na Main'nie to od razu postanowiłem Trenować umiejętność Dystansu i Magic Level: 1 Magic LeveL. ![]() ![]() 50 Distance. ![]() ![]() Po zdobyciu 50 Distance postanowiłem po expić do 15 LeveL'a tutaj macie 9 i 10 Level ![]() 9 Lev. ![]() 10 Lev. i Distek naraz. ![]() (Thx qumplowi -Frugos- ze mi po blokował Guardy~Pozdro :*) Tutaj jeszcze 2 Magic LeveL ![]() ![]() Na chwile więcej nie mam ale nawet dużo gram to coś będzie teraz jest wieczór to jutro coś dam Dobranoc :* Mały Regulamin Tematu 1. Proszę zero kłutni !! 2. Jak wchodzicie na temat potem proszę tez komentować !! ;p 3. Każdy może Reklamować swój Temat na tym Temacie ![]() @Down Hmm.. Na dobry początek trzeba coś wbić żeby ładne hity były :> i 50 Dist to nie jest dużo ![]() ~Your Szymon :*
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 21-10-2007 o 13:16. Powód: Prawie wszystkie Blendy Ortograficzne poprawiłem !! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Najpierw potreń umiejętność ortografii, a potem dopiero potrenuj "distka"
trzymaj sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() @up
Nie czepiaj się ![]() ![]() @topic Ta skejanka...No poprostu nie lubię jak ktoś skleja ![]() Ogólnie nie ma co oceniac.Na Zachęte 6/10...Mam nadzieję,że bedziesz aktywny!
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Gildia: Ekipa Remontowa
Poziom: 9x
![]() |
![]() @up
Ty mnie tu wklejaj twoję zdjęcia...Bo nie mam co oglądać! A propo?Derius ty baba czy chłop..Bo dużo tych emotikonów":*" ![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: Gliwice/Sośnica.
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam wszystkich Polaków... Ehe...
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thanks za Komenty
![]() @Kup.Se.Musk Z komentowałem twój temat teraz ty mój ale o SS'ach a nie ![]() PS. Czesio 4Ever!! ![]() ![]() ![]() @X-Anylon Jestem Aktywny ![]() ![]() Jutro będzie duuużo SS'kow Jestem Chłopczem nie wiem czemu dużo tych " :* " xD @cherrios Ignoruje Negatywne komentarze. ~Your Szymon
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 25-10-2007 o 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2007
Lokacja: UK
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Jeżeli zamierzasz zakładać jakiekolwiek tematy, pisać posty, to najpierw wypadałoby nauczyć się zasad ORTOGRAFII, albo chociaż zainstalować Mozillę, której jedną z funkcji jest podkreślanie i poprawa błędów. Robisz ich tyle, iż obawiam się że gdybym zapragnął je wymienić, nie zdążyłbym jutro na godzinę 8:00 do szkoły. Stylistyka, sposób składnia zdań. Sam ' zlepek ' zdjęć jest strasznie odrzucający. Sypiesz emotkami jak jakieś dziecko z 4 klasy, które dostało internet i podnieca się ' buźkami ' . Pokemon ? Kolejny plagiator w stylu Kash'a Brush'a? Myślę że tak. Ale uważam że tak samo jak on wykruszysz się prędko. Nawet mam taką nadzieję. Możesz być pewien że będę częstym gościem, w twym temacie.
Same zdjęcia mnie odrzuciły. Zwykłe, przeciętne. Popularności równej tematowi Kuby, raczej nie uzyskasz. Tyle mam Ci do powiedznia na temat tych zdjęć, jak i tematu. BB. P.S. JEZU CHRYSTE ! Naucz się do cholery tej %@#%^ odmiany, bo ch .. mnie strzela jak czytam te twoje teksty ! Ostatnio edytowany przez cheerios - 14-10-2007 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam ponownie
![]() Dziś rano postanowiłem pójść na Kopie w Mieście na Soldy i Slimy Waste wogóle nie miałem bo bardzo dobre hity mi wchodziły,w Slima walnełem nawet za 124 ale nie zachwyciłem ![]() Dobra teraz daje SS'ki Jak mi jeszcze tylko 5 Exp zostało do next LvL posłem sobie na Rat'a! ![]() Jak chciałem światła w expieniu wyskoczyło mi to !: ![]() Był czas na jakiegoś Questa tutaj zrobiłem jednego z Qumplem : ![]() Aktualnie sprzedałem BloodHerba Elder Yakoob'owi. Tutaj 4 Magic LeveL !! ![]() ![]() Niema to jak stan postaci (14.10.2007) ![]() ![]() Tutaj 12 Poziom ![]() ![]() ![]() A tu jakiś noobek który mysli ze kogoś Hacknie ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra na chwile Styka potem dam more ![]() ![]() ~Your Szymon :*
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 16-10-2007 o 18:15. Powód: Prawie wszystkie Blendy Ortograficzne poprawiłem !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() No bro0 widze ze ci sie tam fajnie gra; P wole kyre
![]() Pzdr for bro Frug. I Analfabery ![]() ![]() GL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Gdzie srasz?
Stan: Niegrający
Imię: Secret!
Gildia: Tez Secret !
Świat: nie powiem !!
Poziom: 666
Skille: 666/666
|
![]() No No , jestem nowy na Forum ale znam się na Tibii i mysle zę z ciebie bendzie prawdziwy H- lvl !
Pozdro i Good Luck PS. Fajny podpis :> -Tomek- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Nice SS. Dawaj więcej!
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noo dzienki za komenty i mam tez paare nowych SS'kow !! Ale tylko 4 :/ . Dziś jescze dam more mowie wam ^^
Dobra tutaj te 4 Screeny ![]() Tutaj moje Dystansowe Itemki ![]() ![]() ![]() Moje Money ![]() ![]() ![]() ![]() Był to nawet mocny pojedynek poszedł mi jeden MF i full mana ale FUN był ![]() ![]() A to co powinem dać w ostatnim poście ![]() 1h na Dwarf Soldach/Slimach: ![]() Prawie wszystkie Blendy Ortograficzne poprawiłem !! Proszę o komenty .. ~Your Szymon
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 16-10-2007 o 15:41. Powód: Prawie wszystkie Blendy Ortograficzne poprawiłem !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() Fajne sski dawaj więcej
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noo fajnie komentarze
![]() Własnie dostałem paare wiadomości gdzie skilluje ![]() ![]() Jak sie wchodzi do Kazordoon to trzeba iść tak : ![]() Potem iść do gory i potem po schodach ciągle do góry jak namalowane: ![]() Potem tam stać jak namalowałem ( te [P] to Parcele) ![]() Wyglonda jak taka bużka. ![]() ![]() A tutaj screeny bo mi sie nudziło ![]() ![]() I go nie dostał ![]() ![]() Jak już powiedzałem, pożniej dam więcej ![]() ![]() Prawie wszystkie Blendy Ortograficzne poprawiłem !! ~Your Szymon
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 25-10-2007 o 19:20. Powód: Prawie wszystkie Blendy Ortograficzne poprawiłem !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Latam Po Świecie i Wiejeeee (śśśwwist)!
|
![]() "Twojen Ortografien kalać mine gałki oczne"
czy już wszyscy chcą mieć temat jak Kuba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Profesja: Elite Knight
|
![]() Wiesz co szczerze mowiac to ten temat jet dosyc fajny ale ja na twoim miejscu bym troche poskilowal bo na skilach 50~ nie bardzo sie oplaca boltow uzywac.
Pozdro daj more ss xD |
![]() |
![]() |