![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
|
![]() obejzalem 1 cz. i stwierdzilem ze na 2 cz. mam jeszcze za slaba psychike
Czy w tym filmi jest w ogule jakas fabula czy cos w tym stylu? ![]() Dla mnie to jest pare scenek sklejonych ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 300
Skille: 86/54
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Lechista, jeśli chcesz krytykować to podawaj argumenty.
Ehehe coś typu skurcza ;D Jak dla mnie to moze byc bo lubie idiotyzm xD
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() Sorry, ale dla mnie to banda szczeniaków nie mająca nic do roboty.
@Trzelpoludek Nie ma dla tego zadnych argumentów, tylko jedno nasuwa się na myśl po obejrzeniu tego jakże błahego "filmu".
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Błaszki
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Nie musicie odrazu tak ostro krytykować innym się podoba, wy nakręcie film zobaczymy jaki będzie ... -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Powiem krotko: do dupy !
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() OK. chce by temat by ł usunięty !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Typowy komentarz kogoś, kto nie umie przyjąć krytyki. Przynajmniej w jednej kwestii się z tobą zgodze. Usuńcie temat ^^
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() 2apc to zjeb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bede robil wiecej postów, bo to bezsensu klócic z tak bezmyslna osoba jaka jestes ty. Filmik jest do bani i tyle i nie musisz wymyslac tu czegos o 2pacu, bo nigdy w zyciu nie przeczytasz o nim nawet slowa. Przepraszam za offtopy.
![]() |
![]() |