![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2006
|
![]() Witajcie!
Dzisiaj po upie starałem się znaleźć ice/frozen (jak kto woli) arrow z zamiarem pójścia na draga. W info o upie było napisane, że pal dostanie amunicje z wszystkich żywiołów. Bez skutku starałem się znaleźć jakieś info o ice albo innych arrowach/boltach. W sklepie nie da się kupić jak również nie ma czaru na takową amunicję. Mozę ktoś z Was ma jakieś info na ten temat? Ps. Ogólnie up mi sie podoba, ale (jako że jestem facc) żałuję, żę czary dodane dla pala są tylko dla pacc. Co jest nie sprawiedliwe w stos. do druida/sorca którzy jako facc dostali nowe czary (chodzi mi głownie o czar który zadaje obrażenia od holy-świętości). Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Poland - Żory
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 116
Skille: ogromne
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Kupilem sobie te arrowy (na pacc area) jednak nie miałem czasu ich przetestowac (ale mam taki zamiar jeszcze dzis wiec dam edita)
![]() ![]() edit: ogólnie lipton na maxa - hit nie przekroczył 150 dmg w sumie, a z royali bije po 200+ raz na 5 hitów.
![]() Ostatnio edytowany przez i00n - 21-12-2007 o 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() No nie mów mi, że można je kupić tylko na pacc area... To jest nie sprawiedliwe... Drut i sorc mają all żywioły (po połowie) knight też może mieć all kupując kamienia (oczywiście mowa o facc). A pal? strzały żywiołów tylko dla premium?
Jak możesz to podaj cenę tych strzał i powiedz jak się sprawują w akcji np. na dragu ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @i00n
Będąc przewidujący popłynąłem od razu do liberty bay, chodź pierwszym zamysłem rzeczywiście było Edron Nie lubię stać w kolejkach. @Spooner Idź do Bunny Bonesrusher, na pierwszym piętrze zamku Carlin i poproś o zadanie. Żadne wyzwanie ale można dostać po 50 strzał ognistych, lodowych, ziemnych i energetycznych. Akurat, żeby ubić parę dragów.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() Te strzaly to kompletna porazka : P
Kupilem 20 zeby przetestowac hity na dragach i... ponad 10 na jednego. Blood hit nigdy nie wyniosl wiecej niz 80(85dist) a obrazenia od zywiolu 30-70, raz 95 trafilem. Combo maksymalne nigdy ponad 130, jak bede isc na dragi to z royalami nadal Ostatnio edytowany przez st1L - 12-12-2007 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Świat: Obsidia
|
![]() a cos ty sie spodziewał na 85 skillach waląc ze strzał
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Ok chłopaki dzięki ale nadal nurtuje mnie czy jest sposób aby kupić te strzały dla facc ze sklepu czy tylko od ludzi?
No i ile kosztują? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Świat: Askara
|
![]() Z postow up wnioskuje ze np. lodowe bolty nie istnieja
Prosze mi powiedziec czy sie myle... @down thx :* Ostatnio edytowany przez Dymbik - 14-12-2007 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
Nie mylisz się |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2006
|
![]() Jak wejść do tego pokoiku Bunny?
@Edit Już wiem. Można z nią porozmawiać przez drzwi. Ostatnio edytowany przez Firnael - 15-12-2007 o 12:39. Powód: Mam |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Imię: zelia jumux
Profesja: Master Sorcerer
Świat: solera
Poziom: 67
Poziom mag.: 60
|
![]() no tylko idąc ze sperami nie masz zasięgu a za strzałami masz ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: Slask
Imię: Imperor Blade
Profesja: Knight
Gildia: Lucifer Angels
Świat: Candia
Poziom: 25
Skille: 56/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Gdyby ktoś mógł to niech jak najszybciej odpisze i napisze jak ma wyglądać cały dialog z nią |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: Slask
Imię: Imperor Blade
Profesja: Knight
Gildia: Lucifer Angels
Świat: Candia
Poziom: 25
Skille: 56/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Dobra juz wiem jak z nia gadac ale co teraz zrobic z tym parcelem muwila ze musze isc na femor hills a dokładnie?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Też jestesm ciekawy tego zadania,czy ktoś mógłby powiedzieć na czym on polega?
Co mam zrobić...Zresztą też jestem paladynem i zchęcią przetestuje te Strzały ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2007
|
![]() idziesz do bunny 1 pietro w palacu carlin
hail general mission yes potem jak sie idzie od carlin na dwarfy tuz przed mostem goblinow wchodzisz po schodach na gorke i potem idziesz pare sqm na polnoc po parcelach na gore i masz wieże wbijasz na gore hi mission yes idziesz na sam dol goblinow i masz taka komnate wchodisz do niej uzywaz fire buga (100gp libert bay) na lozku(dolny sqm) wychodzi goblin zabijasz go ma malo hp bardzo wiec bez problemu kazdy da rade idziesz na wieże hi mission yes i ci podaje hasło wracasz do bunny hi mission <twoje haslo> yes i dostajesz po 50 z kazdego rodzaju strzał pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() @Up
to quest spoiler -.- reported Topic te strzaly chyba można zaczarowac za pomocą odpowiednich kamieni