![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Aleksandrów Łódzki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sorxen
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Independent
Świat: Berylia
Poziom: 87
|
![]() Film nie mój
http://tibiacam.tv/cams.php?id=obwo3kubj2cn8xmw |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Mam nadzieje ze to jakiś żart.
Mała refleksja:Moze cipsoft zrobi fast attack? Do tego otsa może się do przydac ![]() Moim zdaniem wyrownanie profesji polega na : Ulepszeniu 2 postaci magicznych czyli druid i sorcerer. A szanowny Cipsoft Ulepszyl magow i udupil profesje"skillowe" takim sposobem Cipsoft nigdy nie dojdzie do wyrownania profesji. Jezeli knight mialby dorownac sorcom mogloby zostawic chociaz te uhy w spokoju. Ok.Nie bede plakal ze update mnie ugryzl. 30 sorc ubija 70 ek zal? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() /\ up
Chyba gramy w inną grę. Pojawiły się SD x3, hity są o 10% większe + większy exhausted. Knight do 80 lvla ma leczenie za 300 HP w ciągu sekundy, wychodzi na to że podczas ataku np. SD może użyć 2 potionów = 600HP (nie wspominam że takie czary jak exevo gran mas vis/frigo) mają jeszcze większy exh. Knight dostał lepsze exori/exori gran, leczenie za 70-120 HP (exana mort) Najgorzej według mnie ma palek, 150 RP leczy się za 600HP (2x potions) lub 400-600 HP (exura san) Exh. na exure, exure gran i exane mort jest bardzo mały, exura gran leczy za 100-250 HP (80 lvl+) Moim zdaniem to koniec trapów które będą trwały ponad 2h-4h+ (głównie z powodu drogiego leczenia). Knight od 80-130 lvla JEST TANKIEM, ma 1200 HP na turę SD! SD na poziomie 100-200 lvl MS/ED sięga 300 HP (średnia). Udany balans ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() palek to juz przesada jest teraz palek ma bardzo drogie hunty ... i jeszcze 3 kratki ze spiry i broni 1 recznych walic moze ... toz to postac dystansowa a nie knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() UP
Dokładnie, palek teraz bez Arbalesta jest "promowanym knightem".. do tego te ceny, royal speary łamią się dużo szybciej, z assassinów chyba też 4 sqm |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() Cytuj:
To nazywasz qrwa polepszeniem? pierdolnij sie w leb
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczera prawda..
Sd jest 3x cena się nie zmieniła hity są większe a knight uzywajac runy uh leczy sie mniej a więc: Jezeli 50 ms z summonami ds/fe spamuje w 80 ek z sd knight z samymi uh nie nadazy sie wyleczyc i wkoncu padnie. Knight zawsze byl profesja ,ktora najtrudniej ubic. Teraz kazdy ,kazdego moze latwo ubic... A knight na 50 lvlu nawet 40 msa nie moglby zlozyc: Utani Gran Hur,Magic Walle,Potiony. Fast Attack zrobice plagz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam nie narzekam . Chociaż gram palkiem może i zjebali leczenie ale wczoraj w 4h wyszedłem 130k + (17 niebieskich szmat) było by więcej bo koleś którego wpuściłem na chwile wylocił blue gema;/ Na każdy update sie narzeka ale potem i tak się wszyscy przyzwyczaił.
Ps. Nie chce już wspominać że marudzicie tak jak sorce + druidzi na zeszłym update. Ps. Jak ktoś by pytał jaki mam lvl to 77. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @Jucha Furora
wez czlowieku bo az sie nie che tego czytac co Ty piszesz . jakby conajmniej sorc teraz bylniewiadomo jakim zabijaka , jak pokazesz mi 30 sorca co zabiera 600 hp + na ture 2s to dam Ci 100 k na Twoim serverze |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jestes typowym przykladem goscia co mial sorca gdy wprowadzili wandy,przeszedl na kine w ostatnim upie a teraz nie wie co ze soba zrobic, nie podoba sie? masz wiele innych gier online
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Up ortografia na miłość boską :I Speary powinny być 2 ręczne i od razu wszystko wróciło by do normy. Narobili tyle różnego rodzaju amunicji do kusz i łuków i nikt z tego nie korzysta po prostu żal -.- Palkowie używają wyłącznie royal spear nawet z arbalesta przestają korzystać na ich rzecz...
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To ironia... @mazur Zawsze gralem sorcem ale rzucilem sie na knighta przed updatem ktory niby mial ulepszyc knightow ![]() kiedys moglem uciekac 70 knightem przed 150 na takim "luzie" a teraz zebym spamowal nie wiadomo jak bym padl wiec? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iron Xardas
Świat: Eternia
|
![]() @Film
Bardzo fajny, luźno sobie radził ten sorek :-) @Reszta Ej weźcie nie płaczcie dobra? Jak był update 8.0 ja ryja nie darłem choć udupili nas (czyt. magów) równo. Tak się składa, że mam i knighta 50+ i 80+ i main char, którego możecie sobie sprawdzić obok i śmiem stwierdzić, że jak na razie to NAJBARDZIEJ udany balans. Wreszcie nie ma tak, że "O kurde beznadziejny ten sorc ide robić palka"... Żadna profesja nie jest teraz super wypaśna od początku do końca i wreszcie robi sie fair. Pozatym zauważcie, że my jako magowie również nie tylko zyskaliśmy. Przykładowe exori visy i reszta, ma exhaust 2x większy niż wcześniej. Wiec bicie potworów typu hydra w gruncie rzeczy w cale nie jest takie banalne i profito-dajne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() Haha. A weźcie sobie policzcie koszty leczenia tera. Jeśli mówisz że rycerz może użyć 2 mikstur na 1 turę, to zobacz ile za to zapłaci
![]() Jak dla mnie cały ten balans był niepotrzebny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Piast Knight
Świat: Shivera
Poziom: 108
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ja expie tam gdzie expiłem przed updatem <stone or tar tomb za tp> i jakoś nie mam waste a raczej w miarę duży zysk i nie "używam" do expa ED Nie narzekam na ten update bo po prostu gra mi się dobrze i tyle. Co do topicu to fajny filmik xD Ostatnio edytowany przez Extari - 15-12-2007 o 15:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez leopard - 15-12-2007 o 17:39. |
|
![]() |