|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Dziś wieczorem gdy grałem sobie w tibie i byłem pod Ab na szkieletonach nagle bum error na czerwono. ![]() Było tylko napisane:error 947288 (czy jakoś tak),no i odpalam tibie i co??? Wyskakuje mi takie coś error ale inne w tibijskiej oprawce. Było dużo napisów coś erro jakiś tam name: Daniel maz(mój char) i duż duż tego nie zrozómiałego czyli:12/24442/.,ds(coś takiego). A na samym dole napisane że mam im powiedzieć gdzie byłem przed błędem(przetłumaczylem z angielskiego)no i wpisałem że byłem pod Ab,dendier(po angielsku:undr ab,dendier) Pomocy!!!powieccie czy dobrze zrobilem i co to może być wszystki informacje. FAQ 1.Ten temat ma tylko zawierać wypowiedzi zwiazane z mojim tematem 2.Żadnych wulgarymów 3.W tym temacie chodzi o pomoc i tylko iwyłącznie powtarzam tylko wypowiedzi mają być z pomocą Ostatnio edytowany przez Piszczyk - 19-12-2007 o 02:34. Powód: FAQ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niby jest dział Update ,a i tak coś wspominają o Update nie tam
![]() Pewnie używałeś eMula winampa bota ściągałeś aktualizacje do antywirusa grałeś w chińczyka na kurniku rozmawiałeś rzez GG a haker włączył Ci tego errora na niby tak dla podpuch a tak naprawdę to on chce zniszczyć świat!!! ![]() koniec ostatni Mohikanin by nie dożył kolejnej części ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Co za żart. Normalnie cięty jak trzonek noża.
@top Spróbuj przeinstalować Tibię, często pomaga.
![]() |