|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() No mnie osobiscie to wieeeeeelkie noobostwo, a zarazem thieferstwo oraz bezsilnosc wobec drugiego czlowieka za np: wyklinanie -.- .
Ale to sa takie ogolne, a z bardziej dokladnych np: gdy ktos ci zabija potforka mimo ze on ma nawet 2 czy 1 hp to left... Sraszna glupota noi oczywiscie pozniej albo klucic czyj ebdzie loot albo poprostu thiefowanie... A was to co najbardziej wnerwia? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Stan: Niegrający
Imię: Rilo Quin
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Steel
Świat: Nova
Poziom: 48
Skille: 75/xx
Poziom mag.: 16
|
![]() mnie denerwuje jeden text Hunted In Main by ......(nicK)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() Ja gram jednom postacią na serwerze non-pvp i mnie wkurza a dokładnie rozwalają teksty: kill you,hunded, kill you my druid 78 level
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: ***owo
![]() |
![]() Na roku to mnie wszystko wqrza - hunted..., zabijanie moich potworkow przez innych, brak dobrych broni, brak czarow, brak mf, wogule potworki jak np spearman, ceny, wszystko wogule tam jest do du*y
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
|
![]() Mnie jedynie wkurza na rooku jedna,malutka rzecz...NUDA!.Chodzisz w miejsca doskolane tobie znane,zabijasz te samy potwory i zdaje ci się,że od poprzedniej wizyty w tym miejscu pojawiło się dotatkowe pare set n00b'ów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Bonehell
Imię: Bonesrwij
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
|
![]() to fakt, rook jest strasznie monotonny
![]() jest z nim dokładnie tak samo jak z podstawówką -> straszne nudy, ale aby zajść dalej trzeba przez to przebrnąć [ ale mi wyszlo ![]() @edit: przez granie w tibie strasznie mi sie pogorszyła ortografia ![]() Ostatnio edytowany przez Kościorwij - 30-06-2005 o 02:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Bije minosa, podchodzi koles o nicku powiedzmy : "super hiper masta jedi PL" i zaczynamy "rozmowe": --------------------------------------------------- super hiper masta jedi PL: polak Ja (niewazny nick): pytasz czy oznajmiasz? super hiper masta jedi PL: lol n00b ocochodzi --------------------------------------------------- To sie w zasadzie tyczy calej gry a nie samego rooka. Bo tej wyspy i jej "klimatu" nie mam specjalnych uprzedzen, ja ja wprost uwielbiam. Nigdzie indziej nie mozna tak skutecznie dreczyc ludzi pokroju wyzej wymienionego polaczka. A tekstow "ju daj in mejn" skierowanych w moja strone to nawet nie zlicze. Zreszta, gram rookstayerem wiec wiecie... jednakze nie przeszkadza to innym w obiecywaniu mi niezliczonych zgonow na kontynencie. Sumujac Rookgaard to dla mnie bardzo mile miejsce. To tyle.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Mni wkurza np. taka akcja: Jestem na rooku, chodze po jaskiniach i widze gościa bijącego orca. On mówi "mine" ja mówie "i know". Ide dalej spotykam trolla zaczynam go bić. Wtedy podchodzi ten gość i go zaczyna też bić. Ja mu "mine" on mi "fuck off" ja mu "nOOb" on mi "your mother".
btw. Ten nOOb miał 10 poziom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ok to koniec: ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Następny idiotyczny temat... niewiem tylko czemu nie został skasowany ,
równie dobrze można by załorzyć kilka innych tematów pod tytułem : "Co was najbardziej wkurza w Venore" ( Carlin , Edron itd... ) A co mnie najbardziej wkurza na rooku? To że powinno być coś jeszcze przed rookgaardem , dla takich ludzi jak ty , żeby im nic nieprzeszkadzało , żeby niemieli pretekstu by pisać nowe idiotyczne tematy , poprostu tacy , dostają E-plejta i inne bajery i jest taki dłuuuuuugi tunel a w tym tunelu demony które bierze się na hita , oczywiście stajesz się niezniszczalny by nic Ci niedokuczało. Wybaczcie , ale się wnerwiłem , żyły mi pękły i tera lerze w szpitalu -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2005
|
![]() A mnie wkuza jak Polaczki zaczynaja zdanie od "ej".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() A mnie najbardziej wkurają przeludnione expowiska
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Mnie Nic Nie Wkurza Tylko Szkoda Ze Nie Ma Depo Na Rooku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wes pomysl troche po co odrazu sie wypowiadac na dwadziescia pare linijek po to by powiedziec nam co mnie wkurza?? Akurat takitemat chcialem zalozyc i juz , co zazdroscisz ze chycilem pomysla?(srry za pisownie) chcesz komus zaiponowac toniepisz takich bzdur tyle ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() to mnie najabrdziej wnerwia na rookgardzie :
1.Bijesz jakiegos potwora, dajmy na to.Minosa i angle podchodzi jakis N00b z podnieta i ci zabiera. 2. "MASZ DEDA NA MAINIE". To co, mam usiasc i ryczec bo jakis gwniarz mi jakies *******y plecie? buhahah. 3. te wszystkie zebraki z tym tekstem "fri itanz plz, fri"...bozz, mam ochote ich zabic (raz zabilam i pozalowalam -.-)... ale to sie tyczy nietylko rooka, calej tibii raczej. a to kocham w rooku ; 1. Mozesz sobie gadac do tych n00boow co chcesz i tak sie nie zemszcza...kocham to xD 2. Ach te ceny ... moge miec najlepszy sprzet w pol godziny...niebo ...(a tam na ulicy jakis n00b rzebrze o stuudet legs ;q) 3. Po co mam isc na maina jak i tak dostane deda!? tu mi nic nie zrobia..; 4.achh kocham was potworki ;* takie glupie, takie bezbronne, takie dobre do expienia... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2005
|
![]() ehh jest tego tak dzuo ze napisze to w punktach:
1) noobki.... 2) typki ktorzy chodza za mna i krzycza: "br????" itp. 3) nuuda 4) zlodzieje 5) mordercy moich potworkow ![]() 6) "main!" 7) probujacy mnie oszukac typki, np. "sell skull of demon" (to zwykla czacha) "sell life fluid" (krew....) 8) lole niszczace krzesla, beczki itp. 9) kolejki w sklepach... 10) tlok na ryneczku no to chyba na razie wszystko.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: NH* Kraków
Stan: Rookstayer
Imię: Christopher The Archer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Guardia
Poziom: 10
Skille: 19/21
Poziom mag.: ><
![]() |
![]() Mnie najbardzie wkurza jak jakis noobas z 2lvl idzie na Chain Qest i kradnie loota.....czasami żałuje że na rooku jest non-pvp eh......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Ciufcia - 25-01-2009 o 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kradną loota, biją potworki i jeszcze proszą o free items.
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Mnie wkurza:
Odświeżenie tematu z 2005 roku Spamerstwo (nie tylko na rooku, szczególnie na forum, szczególnie na TYM forum) Złodzieje Debile (vide "theendcoming" z Isary) Żebracy ("fri itanx plzzzzz", "daj cos") Zaczynanie zdania od "ej" 12:20 Noob: Ej [x100] "pomurz mi w qlescie plx plx bo hunted mam [wpisz liczbę] lvl na mejnie a muj kolega to [wpisz imię najwyższego/wysokiego levelowo gracza lub członka jednej z najlepszych gildii]!!!!!!11" "Mine, i was first", "fuck u hunted" "wylaz na mejna cioto" "lol 15 lvl rook noob hahaha" i wiele takich. @down Drugi raz. ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 15-07-2006 o 23:37. |
![]() |
![]() |