|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Okolo godziny 21:35 mialem zaj... laga na larwach wiec dalem exit i chcialem sie zalogowac ponownie ale char list nie chcial sie otworzyc. Fundnalem sobie resa i zalogowalem sie na char list ale potem connection timeout. Po entym logowaniu wyskoczylo Sorry, too many players online. Bez jaj mam pacca zreszta liczba playerow na pacerze spadla z 850 na 250! CO jest? Aha moglby ktos sprawdzic czy jestem online? tibia com tez sie zwiesza.. z gory dzieki..
![]() nowosc: Server is overloaded. Wtf? jak przeladowany? Na inne swiaty nie chce sie zalogowac.. Zalogowalem sie Polowa Pacery Polegla na lagu Kuwa wylogowalem sie i nie moge sie zalogowac. (c.d.n.) prosze paceranczykow ktorych spotkal ten smutny los o dopisanie sie.
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być Ostatnio edytowany przez Prawo Kruka - 15-11-2004 o 22:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jesteś online, ale nic cie nie zabiło
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Afff... a ja niemogłem sie zalogowac, jak Pacera jusz sie "odcieła" to sie lognołem i wkocnu mi tibia ładnie chodzi!! Yuppi.... lol red life na larwach Wyppas...
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() A ja o 22:20 robilem se hmm przed depo na Lunie i mnie wyje.. teges wyrzuciło wszedlem na chwile i znowu mnie wyje.. teges wywalilo tu sie ****.. teges kurcze dzieje strona tibia.com tez mi sie nie chce wczytać mam nadzieje ze mnie wylogowalo bo nie chce zeby mnie jakiś poj.. teges player zabił bo jak mi bp hmmow wyleci to sie wku.. teges zdenerwoje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Dzis mialem fart bo akurat sie wylogowalem na czas kicka
![]() A przedwczoraj: 13.11.2004 16:35:02 CET Killed at Level 50 by a dragon W dol poszlo 130k expa, mlvl, i po skillu Hail Cipsoft, Hail Lags, Hail kick, |
![]() |
![]() |