|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2007
|
![]() Pytanko. Zabiłem te Grinch Goblins i wypadł mi morski bag...
On jest do zadania i mam komuś go zanieść. Pytanie komu. Jak się tam dostać. Jak zagadać? 1. Jestem w Carlin i kumpel mówił że mam iść do miasta VEGA. Jak się tam dostać? 2. Co dostane w nagrode? 3. Jak i z kim mam zagadać i gdzie sie znajduje osoba? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() musisz isc na malutki statek na polnocny zachod od carlin, tam mowisz do kapitana statku hi -> vega -> yes, teraz pozostaje ci znalezc tam npc Rupert czy jakos tak do niego idziesz mowisz hi -> christmas bag -> yes i dostajesz christmas token a za te tokeny mozesz dostac prezenty np. czapke mikolaja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Idziesz na pn-zach od Carlin. Mozesz isc ta sciezka od pn bramy Carlin. Idziesz dopuki nie znajdziesz malej tratwy. Zagadujesz NPC przy tratwie hi-> Vega-> yes. Jestes na Vedze i idzesz do domku sw. Mikloaja (jak nie wiesz gdzie jest to zobacz na tibian earth). Przy jego domku jest NPC Ruphert o ile sie nie myle. Zamieniasz bagi na tokeny. Zas tokeny na nagrode. Tera nie pamietam jak to bylo wiec moge sie mylic. Jesli ktos wie to niech mnie poprawi.
1 token - ciasteczkowy ludek (taki jak ze Shreka xD) 5 tokenow - przepis na ciasteczkowe ludki 10 tokenow - pudeleczko czy jakas pozytywka (niewiem co to jest) 50 tokenow - czapka sw. Mikolaja 100 tokenow - lalka sw. Mikolaja I to chyba tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2007
|
![]() Ok... mam 3 tokeny... chyba bede zbierać...
Ale jestem w Vega i chce powrócić do Carlin... mówię: HI >> CARLIN >> YES - nie działa HI >> GHOSTLAND >> YES - też nie działa To co mam powiedzieć? :/ PS: Jakbym sprzedawał tokeny to po ile one schodzą? I czy się opłaca sprzedawać? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Hi -> Tibia -> yes na powrót. A cena tokenów zależy już tylko od serwera. Jak chcesz sprzedawać to jak najwcześniej, potem ceny są już nieporównywalnie niższe i się po prostu nie opłaca.
|
![]() |
![]() |