|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: realm.pl
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Celesta
![]() |
![]() Jesli ktos ma chwile niech napisze pare zdan nt. Tibii, za jego zgoda moge umiescic to to na swoim nowo-powstajacym serwisie. Z gory dzieki, flame dla leniwych! ; )
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() PS: Jak zamieścisz to na swoim serwisie to będzie plagiat, więc lepiej napisz kogo to słowa i skąd je wziąłeś ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() slepy? napisalem przeciez, ze umieszcze je tylko za zgoda autora tychze slow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() uwazam ze tibia to swietna gra ktora nie polega na posiadania dobrych skilli , mlvl i lvl etc. uwazam ze ludzie grajacy w te gre "dla cyferek" psuja jej specyficzny klimat ... nie podoba mi sie ze wiele osob Tibie przekresla za jej dosc archaiczna grafike . Daje wiecej mozliwosci niz jedne z bardziej rozbodowanych gier na swiecie .
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dzieki, to sie przyda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Tibia jest grą na , którą potrzeba dużo czasu jeżeli chce się mieć wysoki "lvl" i "skill" ataku. Gra w nią dużo ludzi z całego świata (w tym z Brazylii, Szwecji, USA, Polski, itd.). W grze przeszkadzają jednak źli polacy którzy za wszelką cenę muszą zdobyć ****a twój k armor!!! (przepraszam to sie wytnie). Ale nie tylko polacy przeszkadzają w grze... w dużym stopniu są to też brazylijczycy... w sumie każdy przeszkadza! (kurde znowu mnie poniosło).
Żeby grać w Tibię TRZEBA znać język angielski, przynajmniej na poziomie podstawowym (fuck, fuck ypu, suck my dick -.-<joke>) ^- . dLACZEgO jA nIe umiem pisać ładnie i składnie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Tibia - nieposkromiony, nieokiełznany kontynent, czyhający na zdobycie przez licznych bohaterów przypływających na niego z całego świata. Pełen mniej lub bardziej wartościowych przedmiotów i broniących ich potworów i pułapek. Ogrom innych herosów próbujących odkryć wszystkie tajemnice położonego na środku oceanu archipelagu. Czy dołączysz do rekrutów wyspy początkujących, Rookgaardu? Czy stawisz czoło niebezpieczeństwom i innym graczom? Czy zwyciężysz nad słabościami jednej z czterech profesji, a dzięki jej zaletom zdobędziesz tytuł najświetniejszego bohatera Tibii?
To tak jakby wstęp do jakiejś stronki. Wykonany przeze mnie, jeżeli ktoś chce to wykorzystać, niech wie że nie będę mieć tego za złe. Aha - i nie musicie pisać, że ja jestem autorem tego tekściku. ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() ,,Zagraj sam a poczujesz te klimaty"- LoL
Na stronce napisz cos od serca a nie naciaganie ludzi(nie twierdze ze takak bedzie ale uprzedzam fakty) Na pewno trzeba dopisac ze jest to gra dla kazdego(Oprocz nOOb-ow ![]() ![]() ![]() ![]() Zamiesc słowniczek bo to sie bardzo przyda poczatkujacym i zadbaj o rozgłos tej stronki bo nie bedziesz mial zbyt wielu odwiedzajacych=)
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Tibia to gra dla nieuczących sie , aspołecznych, nietowarzyskich głabow (czyli dla 60% naszego społeczeństwa) dlatego jest taka popularna, nie trzeba być bowiem wybitnie sprytnym do gry w to codo a jedynie mieć mnóstwo wolnego czasu, już to mowiłem wielokrotnie, nie ma tu muzyki, oszałamiającej grafiki, animacja też słaba, fabuły praktycznie nie ma, zasad też zadnych każdy robi co mu sie podoba, są jakieś questy ale co z tego, ponad to nie ma praktycznie możliwości rozwoju postaci, czary są nudne a potwory albo rozbrajająco lich albo takie że lepiej nie mowić, Tibia jeśli robisz strone ciekawosta osnacza piszczel albo też była tak nazywana starozytna fijarka, odpowiednik fletu prostego, tibi z łacińskiego to także "tobie" hoidie mihi cars tibi-dziś mnie jutro tobie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
ale to tylko moje zdanie na temat Twojej wypowiedzi ;0 a co do opini o gierce to: Moim zdaniem Tibia, to gierka wielofunkcjonalna. Mamy w niej bardzo duzo rzeczy do wyboru, czyli tak wiec sa to elementy ekonomiczne. Mamy do wyboru, profesje, miasto w jakim chcemy zamieszkac, rodzaje broni, kupno domków, i innych rzeczy. Sa takze elementy walki, masa potworków. To co taze odróznia ta gierke od innych jest to, ze mozna wytrenowac postac w wielu róznych skillach (nie tak jak w niektórych gierkach level, atak, obrona i mag lev). Gra ta ksztalci (nie u wszystkich) jezyki, przedewszystkim Angielski. Wiec jest takze na Swój sposób edukacyjna. A co do zlych stron to powiem ze pochlania bardzo duzo czasu... i ze to nie jest ta sama tibia co keidys...
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok dzieki chlopaki, juz starczy ;p