|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ja chyba czegoś nie rozumiem...Tibia.lv to strona Łotewska, więc czemu osoby chętne są proszone o kontakt w języku ang, lub polskim ?
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Kontakt jest na maila tibia.pl, na dole jest link do tibia.pl, a nigdzie nie jest napisane, że strona będzie po łotewsku. Redaktorów łotewskich raczej ciężko by im było szukać. Może ktoś po prostu będzie tłumaczył z polskiego/angielskiego na ich język? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więc może niech ktoś odpowiedzialny za tibia.lv się wypowie ?
@Down Bo zdaje się, że za tibia.lv jest także wmieszana część administracji t.pl
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 28-09-2007 o 08:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Psk
Stan: Zbanowany
Świat: Furora
Poziom: 45
Skille: n/a
Poziom mag.: 5
|
![]() nie noooo uther fajna stronka ;DDDDD ile ją robiłes?
ja tesh mam stronke nie stety nie taką dobrą jak twoja ![]() to moja strona niestety szablon nie taki piękny jak twój ale cały czas w budowie ![]() Ostatnio edytowany przez Knorek - 04-10-2007 o 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odświeżam, gdyż chciałbym wiedzieć kto tak naprawdę jest odpowiedzialny za tibia.lv ?