![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Po obejrzeniu tego filmiku ogarnął mnie wielki żal... Wytłumaczcie mi tylko jakim cudem palki teraz nażekają że Sorki i Druci mają lepiej po Upie -.-? A tak w ogóle to gratz dla niego. Koles ma jaja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() chodzi o to kolego ze przed updatem 100 palek poszedl na frosty (powiedzmy) i niemial wasty a teraz jak by poszedl mial by waste o to chodzi ze paladyn musi teraz wiecej tracic na mf (leczenie sie), a druid czy sorcerer exura gran lecza sie spokojnie za polowe hp.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: czecikontener
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kain Il
Profesja: Elder Druid
Gildia: Tosiekjestfajny666
Świat: Empera
Poziom: 66
Skille: jou
Poziom mag.: 50
|
![]() @up
hah , i 50~ palek wyda MNIEJ <---------- na wbicie lvl niz jakis 50 druid/sorc ![]() co do wyzszych lvl jest tak samo...
yoyo elo ja tez sharuje w 50!~! lobje szarowaci w piendzciezientu bo iestem fainy i wbjiam lfl rzybko wy tesz szaroiedzje??? kto za mnom poszeroie???/?//?///////??? pomurzdzje fbici lfllllllllll plsss!!!!!!!!! 18:03 Bosu Lord [61]: Malpy to zyla zlota18:03 Kain Il [48]: tak18:03 Kain Il [48]: chyba ze wracasz z gildia na klacie ;d 18:14 Trad Laveron [104]: KAIN!!!!!!!!!!!!! mA THE BEST PVP IN EMPERA Był wybór, Teraz bedzie BÓL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Wschodnia Polska?
Stan: Niegrający
Imię: Von Damiano
Profesja: Elite Knight
Gildia: A po chuj mi?
Świat: Morgana