|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: ;]
![]() |
![]() Mam nastepujacy problem:
na kompie stacjonarnym (win xp) normalnie sie loguje Natomiast na laptopie (win vista) nie moge sie zalogowac "error while resolving the server name" czy cos takiego... Problem nie lezy w internecie bo to ten sam internet (przelaczam kabel)... antywirus nod32, firewala nie ma wiec to nie firewall blokuje ;/ pomocy!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() A system oryginalny masz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() vista zainstalowana w serwisie (to znaczy przy kupnie juz byla i jest dalej [laptop dosyc nowy]. XP orginalny
btw. przy tibii 8.1 byl error 10061 czy jakos tak chcialem zobaczyc czy bedzie update robic i 7.92 i przy 7.92 jest error while... Ostatnio edytowany przez Peere91 - 25-12-2007 o 19:24. Powód: btw |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
|
![]() Koles, szczerze !*&^#*^# jestes?, i co myslisz ze na tym forum szczerze Ci ktos, sensownie pomorze,??? zastanów sie troche, mało masz for o tematyce komputerów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jakbys idioto troche po tych forach pochodzil to wiedzialbys ze na wiekszosci tibie sie tepi -.- dlatego z problemami z tibia lepiej na forach o tej grze pisac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() @up on nie ma rl life i siedzi tylko na tym forum ;/ . i myśli ze jest elo bo kupił dziadkowi prezent...
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Omggg Dla Modów:Jezeli ktos mnie obraza, nie bede siedział bezczynnie, i słał raportów, a paniusia wyzej mysli ze laska i moze wszystko, jezeli zostane ukarany za ten psot prosze o ukaranie rózowej panny wyzej. @down Słyszałem ze popierasz akcje "zanim napiszesz?" 0.o Ostatnio edytowany przez Theraphosidae - 25-12-2007 o 22:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Bawiles sie moze z ta zapora Windowsa?
@Theraphosidae Wyjdz, boś głupi.
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() Cytuj:
Aha i nie takim tonem mi tu do mojej koleżanki, bo Suen przyjdzie i nic z ciebie nie zostanie, o!
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ale to w avatarze to DUPA...
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 25-12-2007 o 20:50. |
![]() |
![]() |