|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich graczy którzy pykają sobie w Tibię. Ja kiedyś grałem w tą grę i miałem własny serwer priv na serwerze dedykowanym lecz mnie ta gra zbyt nie interesuje lecz do rzeczy. Mam nadzieję że Administracja nie skasuję tego Topic.
Dzisiaj do zaoferowania mam darmowe rejestrowanie kanałów na serwerze Publiczny Multi TS Publikacja: Nazwa Serwera: Team-Speak.pl • Multi TS • IP: 85.214.33.31:8767 Domena No-Ip: multi-ts.multigaming.pl Online: 24/h Slotow: 500 Administracja: Bardzo mila i zawsze pomocna Rejestracja kanału: Otwarta Dodatkowe Atrakcje: Idol oraz Maraton Uśmiechu. Serdecznie zaprasza ekipa Administracyjna Serwera Publicznego Multi TS |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: PolskaZiemia
Stan: Usunięty
Imię: DriveYouWay
Skille: 11/98
Poziom mag.: 1
|
![]() ale to juz byłooo....i nie wypaliło
Przedstawiciel koncernu Gazprom opowiedział się w środę przeciwko eksploatacji rosyjskich złóż surowcowych przez zagraniczne firmy. Rosyjskie ministerstwo ds. zasobów naturalnych przygotowuje poprawki do przepisów regulującym eksploatację takich złóż.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() A czemu sadzisz że to może nie wypalić ?? Serwer jest postawiony na stałym łączu i serwerze dedykowanym. Średni ping to 45-55.
Serdecznie zapraszam i proszę o niesłuchanie ludzi którzy nie osiągneli nic i tylko mówią NIE lub że sie NIE UDA. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Skąd?... Jakiś czas temu sama administracja tibia.pl wyszła z tym pomysłem ale całość padła bo... nie było zainteresowanych... a jak chcesz siedzieć sam na tym kanale to proszę bardzo, nikt Ci nie zabrania... @downx2: każdy Breslauczyk dobrze mówi ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 29-12-2007 o 21:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |