|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Cóż jeżeli chodzi o eq to radze [ITEM]Plate Legs[/ITEM], [ITEM]Blue Robe[/ITEM] / [ITEM]Plate Armor[/ITEM] , [ITEM]Spear[/ITEM] / [ITEM]Bow[/ITEM]. Jeżeli chodzi o potwory to nie wiem
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Katowice City
Imię: Sorcof Nerana
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ni ma :PP
Świat: Nerana
Poziom: 34
|
![]() najlepsze eq dla Palka to
-Blu robe -Crown helmet -Plate legi (jak masz kase zmieniasz na lepsze) -speary,łuk.kusza -Bohy Jak chcesz efektywnie pallem grac wskilluj ok 70 dista i zdobądź które wymieniłem i będzie git Moja profesja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Katowice City
Imię: Sorcof Nerana
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ni ma :PP
Świat: Nerana
Poziom: 34
|
![]() sorki zapomniałem dopisać expić mzoesz na rotwormach koło Venore na fibuli albo Dwarfy pierw zwykłe i soldy a później guardy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2007
|
![]() @up naucz sie editowac
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Brothers in Justice
Świat: Honera
Poziom: 60+
Skille: 85+/71+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() double post ;/ sorki
"MaM mArZeNiE bY mIeĆ mArZeNiE..." ![]() Ostatnio edytowany przez Nadzienie - 26-12-2007 o 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Brothers in Justice
Świat: Honera
Poziom: 60+
Skille: 85+/71+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Ja na tym lvlu używałem łuku lub zwykłych spearów. Na 15 lvl powinieneś miec p seta etc. taki podstawowy a udoskonalaj go do momentu kiedy bedziesz miał:
Platinium Ammy ( Tanie i Dobre 2arm) Crusader Helmet (Dobra obrona troche ciężki ale B Set to nadrabia ![]() Blue Robe (Nie trzeba komentować ![]() Blue Legs (Dodane po update ważą 18 oz a obrony tyle co c legsy na dzień dzisiejszy kosztują okolo 30-40k) Vampire Shield (ja uzywam Royal Spearów dlatego tarcza sie przydaje) Boh(Podstawa każdego palla czyli dobre buty!! ![]() Expic możesz w kopalniach -1,-2 i możesz próbować pojedyńcze respy Guardów ale uważaj ![]() Fajnie się też expi takim lvl na Foldzie ![]() Pozdrawiam, Wesołych Świąt! ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Używaj zwykłych spearów, ponieważ można z nich expić dość długo i w miarę efektywnie. Na 15 lvlu wystarczy ci steel helmet, p set, dwarven shield i leather boots. W praktyce zmienić je najlepiej wraz z questami, jakie będziesz wykonywać, chyba żeś niecierpliwy i bogaty, to wtedy możesz kupić eq szybciej. Wbrew temu co sądzą niektórzy, bohy wcale nie są takie ważne, bo przed 40 lvlem (a na dobrą sprawę dużo później) nie mają zbyt sensownego zastosowania, a potencjalna strata 35~k jest bolesna.
|
![]() |
![]() |