|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Master Alucard
|
![]() Uwaga uwaga GMy robią podpuchy xD przed chwilą mnie zagadał gość, że jest GMem to ja go zwyzywałem od noobków i że ja jestem Elvisem Presleyem, a potem msg od GMa: 00:12 GM Excessus Isara: Please remember that NO Gamemaster will ever ask you for your passwordor account number. NEVER GIVE YOUR PASSWORD to anyone!
A więc GMy robią podpuchy, tu macie screen: ![]() Powtarzam NIE PODAWAĆ INFORMACJI O ACCOUNCIE NIKOMU!
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 01-11-2004 o 00:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Heh...no wypadaloby aby sie juz za to zabrali bo te akcje ze ktos jest GMem i prosi o podanie hasla to juz byla lekka przesada.
![]() Aczkolwiek fajnie bylo czasami uslyszec ze ktos podchodzil do kogos i prosil o podanie hasla jako ze jest GMem...osoba ta go nazwymyslala a 3 min. pozniej prawdziwy GM pisze ze to byl on. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Hmmm, czy GM może dostać bana, za podawanie się, że jest GM-em ? Na swoim nie GM-owym charze ?
![]() |
![]() |
![]() |