|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Mam sorcerera na 27 lvl. 23 mlvl. FACC. EQ: Plate legs, dragon shield, steel helmet, WOCE, leather boots. 1) Na jakich potworach expić?? Chodzi mi o takie potwory na których bedzie jakiś zysk. (najlepiej szybki i duży) 2) Czy trenować mlvl?? Jaka będzie różnica derzając np. HMM na 23 mlvl a 27mlvl. 3) Co zmienić w EQ?? Ja myślę nad kupnem blue robe i crown helmeta. A tak na 35 lvl jakieś lepsze legi. Dobrze myślę?? Pozdrowienia. Liczę na waszą pomoc ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guerilla Warfare
Świat: G,B,T,H,A
Poziom: 170
Poziom mag.: 76
|
![]() Takim lv to exp by ci super szedl na ds najlepiej na ghostland i powinno sie zwracac ladnie czasami kasa leci mozesz jeszcze lota zrobic z battle Hammer, battle Shield i moze trafi sie guardian Shield.
I te ds wal glownie z woce z hmm to teraz wogule sie nie opyla zwlaszcza ze woce ma chyba 3 albo 4 kratki zasiegu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Katowice City
Imię: Sorcof Nerana
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ni ma :PP
Świat: Nerana
Poziom: 34
|
![]() Powodzenia w expieniu na ds w ghostlandzie
![]() ![]() Lepiej idź expić to kopalni koło kazzo expa sporego wyciągniesz kasę też niezłą a co do eq to zrób jak twierdzisz ![]() Moja profesja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: J-W
Imię: A,b, c... - tajemnica
Świat: Arcania
![]() |
![]() Ewentualnie jeszcze hellgate, ale to już będziesz sie musiał wykosztować na klucz xD
Co do eq to kup crown helmeta, a resztę zostaw jak jest, jakaś zmianę zrób dopiero na 35+ lvlu. Wtedy zmieniłbym p-arma na blue robe. A mlvl trenuj jak najbardziej, żebyś miał co najmniej równy z lvlem, o ile może narazie Ci to wiele nie da, to później będziesz miał mniejsze zaległości do odrobienia z mlvlem. Ostatnio edytowany przez Zyggy - 28-12-2007 o 13:41. |
![]() |
![]() |