![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Rybnik
|
![]() mam 13 lvl na pacerze mam 5k w depo i nie wiem co kupic najpierw plate legs ktore kosztuja 2k albo dragon hamer za 5k moje eq to brass legs, clerical mace, plate armor, dark hemet
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Skoro masz clerical mace, to lepiej ci sie oplaca zakupic p-legi ktore maja 7 defa. Taak... Kup p-legi. To moje zdanie.
No i zostanie ci 3k. Pozniej tylko 2k i masz juz nawet lepsza bron =]
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 01-11-2004 o 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2003
Lokacja: Podmrok
![]() |
![]() Ja bym Ci polecił Dragon Hammera, lepszy atak i obrona zawsze się przydadzą. P-legi może i są tańsze, ale lepiej zaopatrzyć się w dobrą broń.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jakbys jeszcze napisal jaka profesja.... Chociaz i tak ja bym kupil dragon hammera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() no to tak sorc / druid / pallerk - p legsy ..knight - hmm nim bys chyba cube nie uzywal
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Edron
|
![]() Jeśli jesteś knightem - nie masz co inwestować kasy w p-legi, lepiej kup sobie d-hammera, wytrenuj skille (zależy, jakie masz...) - efekt gwarantowany.
Aha, jeszcze jedno... - kasę na p-legi zarobisz prędzej czy później... tak będziesz miał już d-hammera i spokój, że nie musisz sobie szukać lepszej broni...
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Lokacja: Rybnik
|
![]() dzieki za odpowiedzi kupiłem dragon hamera tekat zkoniczony
|
![]() |
![]() |