|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
|
![]() Witam!
Mam prośbę, proszę o doradzenie mi kim grać na świecie Non-pvp. Myślę nad Druidem albo Paladinem, intersują mnie następujące czynniki: która profesja będzie często brana na hunty ( Z PACC ) , którą profesją będzie sie szybciej expić w przedziale 1-100 lvl, która profesja będzie szybciej zarabiała? Pozdrawiam P.S. Proszę mi nie wyjeżdzać, że jestem dziecko update czy coś, bo nie grałem w Tibie ohoho, i zamierzam wrócić. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
Lokacja: Nisko
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 130
|
![]() A wiec tak:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Żabno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brus Gran
Profesja: Knight
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 97/94
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() 1. Na hunty wiadomo że będzie brany drut.
2. 1-100 tu akurat zależy wszystko od stylu gry. 3. Pall będzie szybciej zarabiał, chociaż tu też zależy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Jeżeli naprawdę chcesz szybko zarabiać to radzę Ci wstąp do jakiejś agencji towarzystkiej i zyskaj tam respekt, z czego wynika, że musisz grać jakąś ponętną babeczką i fajnie by było jak miałbyś pirate outfit nawet bez addonów bo to jara starszych gości.
Co do profesji bez waste to możesz być kim chcesz nawet lalką barbie tylko żebyś grać umiał a nie jak tempe dziecko neo, które po dwóch dniach wyrzuca knight legi, które złapało z "fri itanz" bo są czarne i brzydkie. Najbardziej poszukiwana jak już wspominałem jest panna, aby umilić noce wielu przystojnym high-levelom. Tutaj jeszcze przydałoby się dziewictwo, ale to już są preferencje każdego osobnika. Tutaj trzeba również uważać na rooku, bo tam jest sporo napaleńców, którzy już czekają na Ciebie za rogiem oraz nocą podchodzą bliżej, więc jest to doskonały okres, aby walczyć z krwiorzerczymi króliczkami, oraz zabójczymi kurczakami. Pamiętaj o najważniejszej rzeczy: musisz pamiętać o bezpieczeństwie! AIDS i HIV są bardzo groźne i jest przez nie łatwo zaliczyć deda. I nie zapomnij o nicku z "Śliczna", "Słodziutka", "Króliczek". Powodzenia w szybkim zarazbianiu i byciu rozchwytywaną postacią. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Świat: Secura
|
![]() Favnir, jeżeli Twój poziom inteligencji nie dorównuje 5 latkowi, a z tego postu to wywnioskowałem, to bardzo gratuluje, no i do tego dochodzi czytanie ze zrozumieniem, zakończyłeś już edukacje?
Dziękuje za odpowiedzi, raczej zdecyduje się na Palka, ale czas jeszcze pokaże. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Zduńska Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sai Rego
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 15
Skille: 48/47
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Wszystko zależy od Ciebie
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=26531 <<<tu masz wady i zalety wszystkich profesji. Ja bym wybrał pala ![]() |
![]() |
![]() |