|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Znalazlem sobie fajnego avatarka.... tylko ze zajmuje 37KB a na tym forum max wielkosc to 20KB
Wiec wielka prosba do adminów aby zwiekszyli ten limit i abym mogl sie cieszyc awatarkiem ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() To może jeszcze klapki podać ?
Zmniejsz jego wymiary lub coś~
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Ma rozszerzenie gif
Malo tu nie zmniejsze nie mam programow graficznych a w paincie przecierz nie okroje gifa Moglby mi jeszcze ktos powiedziec po co sa te blokady wielkosci?
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Blokady sa po to, aby nie było avatarków po 100 Kb ( ty chcesz do 40, ktoś zachce do 60 bo tobie dali by pasowało, a on chce więcej).
A jesli będą takei avatarki to sie na forum miejsce z deczka skończy, zużyje, itd. PS - czy nie ma takiej opcji że bierzesz avatarka ze strony jakiejś, a nie z forum? Jak tak to zamieść sobie obrazek gdzieś i go tam daj. EJśli nie ma tos ry, ale nie pamiętam wszystkich opcji
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Jest chyba taka opcja, ale forum przed zatwierdzeniem sprawadza, czy obrazek ma odpowiedni rozmiar.
A limity rozmiaru są głównie dla tego, że nie każdy ma w domu łącze 100Mbps, a nie mam zamiaru odbierać nikomu przyjemności z korzystania z forum tylko dla tego, że ktoś chce większy avatar. Wiesz, ile czasu trwa otwieranie jakiegokolwiek tematu na neostradzie, gdy ktoś przekroczył miesięczny limit transweru? Sam jeden taki avatarek 37KB to jakieś 10-20 sekund czekania. A ludzie wolą czytac posty a nie czekać, aż twój film w avatarze się otworzy. I nie mów mi, że ktoś może sobie wyłączyć pokazywanie avatarów w opcjach. Owszem, może, tylko że większośc użytkowników nie wie, jak to zrobić, a o newbie też trzeba pamięta ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |