|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gandalf Blakc
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Monarch
Świat: Lunara
Poziom: 55
Skille: 82/67
Poziom mag.: 16
|
![]() W czoraj kolega Gral Sobie w kawiarence wzial na 3 gdzoiny i chcial swyli 3 Druidami Uhy robic Wlaczyl jednego a jak wpisywal haslo do 2 i 3 pisze brak servera. W domu poprosil mnie zebym zebym sprawdzil co jest sciagnelem go i tez nic . Kilka razy Prubowal I ciagle ten sam komunikat. I Zalwazylem ze jak sie przez X wyjdzie z gry to przes pewien czas ten komuikat sie tez pokazuje
![]() Wreszcie Cipy Wlacza i moze bedzie mniejszy ruch na swiatach bo przynajmniej. Sorry ze Ze ten post tu umiescilem ale nie wiedzialem Gdzie go Napisac Gandzia |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Temat nalezalo zamiescic w forum INNE. I ja MC nie uzywam a mam to samo. Cos im sie na laczach posypalo
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() MC user? O jaaaaaaaaaaka szkoda że nie gram na lunie...
|
![]() |