Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-12-2007, 20:56   #1
Blanqa
Guest

Domyślny Polacy razem?

Cóż, być może kilku z was czytało mój poprzedni temat, (ktory zreszta zostal usuniety z powodu mojego błędu) jednak nie zamierzam sie powtarzać. Tym razem powiem co innego: poszedłem moim pallem na ghostland, wszedłem do dziury na północy i biłem sobie Ds'y, do momentu aż przyszedł pewien 92 lvl (Polak, a jakże) i powiedział jedno bardzo ważne słowo: leave! Otóż jako że po poprzednich deadach nie chciałem znowu paść, grzecznie postanowiłem posłuchać, napisałem ok, skierowałem się w stronę wyjścia... żeby zobaczyć 4 DSy maszerujące w moją stronę. Co zrobił ten oto 92 lvl? Zaczął mnie blokować. Bynajmniej nie pisze tego posta, ot, bo padłem, tylko dlatego, że tyle się mowi, o jedności narodowej itd. a tu taka wpadka... Co on sie spodziewał znaleźć? Bohy, mpa? To co taki gość prezentuje swoim zachowaniem, jest poprsotu sprzeczne z tym o czym sięcaly czas mówi - bo gdzie tu jedność, gdzie braterstwo, gdy jeden na drugiego się rzuci dla paru gp? Nie mówię, że mamy się wszycy obdarowywać samymi cennymi rzeczami, ale skoro na przykład mój kolega Szwed (ciekawe nie?) zaproponował mi po deadzie pożyczkę kasy zebym się podniósł jakoś (nie na pallu)... Dobra kończę bo sie trochę rozpisałem...
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-12-2007, 21:00   #2
Fokus-Smok
Użytkownik forum

Fokus-Smok's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2007

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: siema
Poziom: 1
Skille: 69/69
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cry me a river, taka jest tibia. Pełno dzieci allegro czekających na okazje coby kogoś trapnąć.
Fokus-Smok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2007, 21:10   #3
J.D
Użytkownik Forum

J.D's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2007
Lokacja: Bakersfield, Kalifornia

Stan: Na Emeryturze
J.D ma numer GG 6817458
Domyślny

Realia. Better get used to it. Przywyknij

Munky,Fieldy,Jonathan,David

J.D jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2007, 21:11   #4
Cyber Mech
Użytkownik Forum

Cyber Mech's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2005

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny I po co chłopie?

Jaki sens jest tworzenia takich samych tematów, których jest od groma na tym forum.

Według mnie zbędny temat, a będąc przy nim, tak w życiu bywa, raz rozmawiasz z kimś normalnym, a raz nie.
Cyber Mech jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2007, 21:21   #5
Blanqa
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cyber Mech Pokaż post
Jaki sens jest tworzenia takich samych tematów, których jest od groma na tym forum.

Według mnie zbędny temat, a będąc przy nim, tak w życiu bywa, raz rozmawiasz z kimś normalnym, a raz nie.
Też prawda, ale czy ja mam takiego pecha czy teraz już tylko ci nienormalni mi sie przytrafiają?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2007, 21:42   #6
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Życie i tyle.
Erhion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania