|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Robertto
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Abaddon
Świat: Nerana
Poziom: 89
Skille: 20/27
Poziom mag.: 61
|
![]() Witam umieszczam tu ten post poniewaz nie ma dzialu z problemami w grze tzn w Tibii. Wiec zaczne: pol roku temu skonczyl mi sie Pacc, bylem mieszkancem Port Hope i tam tez mialem domek. Od tego czasu nie logowalem sie do konta. Niedawno postanowilem zobaczyc co sie dzieje w grze wiec sciagnalem nowego klienta i zalogowalem sie. Wiedzialem ze postac zostala automatycznie przeniesiona do Thais wraz z itemami, gdy wszedlem do gry ku mojemu zdumieniu itemow nie bylo, owszem postac byla w Thais tak jak sadzilem ale itemow juz nie sprawdzalem w depo bylo puste. Wg regulaminu Tibii itemy powinny razem z postacia po zakonczeniu Pacca automatycznie transportowac sie do miasta poczatkowego, wiec nie wiem co jest grane? Bylbym wdzieczny gdyby ktos udzielil mi odpowiedzi. Dziekuje i pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Z końcem PACC itemy z domku są przenoszone do depo z tego samego miasta gdzie miałeś domek a więc całe twoje EQ jest w Port Hope...
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Robertto
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Abaddon
Świat: Nerana
Poziom: 89
Skille: 20/27