|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 4
|
![]() Siemka ;D
Serfując po internecie natrafiłem na stronę gdzie były dawane linki do programów które po uruchomieniu tibi wyświetlają passy do kont wszystkich graczy na serwie lub tych co się looknie.Co więc trzeba robić.To nowe narzędzie hakerskie które śa właściwie nie do uniknienia ![]() Dlaczego ludzie nie traktują tibi jako tylko gry przecież ważna jest zabawa a nie zysk ![]() Pozdo alll i myśle że clipsoft coś z tym zrobi..... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Takie programy nie istnieją ;p Prawdopodobnie wlazłeś na jakąś stronę z exploitem i Ci się już do konta dorwali ;p
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() kiedys ktos na eterni znalazl blad, ze gdy ktos sie do ciebie odezwal twoj klijent tibii dostawal pakiety z passami tej osoby, ale to bylo dawno.
to co ty mowisz jest nie mozliwe chyba ze ktos wlamie sie na serwer loginowy. ale kto bylby na tyle glupi zeby dac takie cacko publicznie?
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
up@ Możliwe że nei shakowali tak ważnych postaci bo te programy na pewno wysyłają ip komputera skąd one są zainstalowane do serwera i jakby shakowali kogos takiego to by odrazu clipsoft szukałby ip-u poprostu hakerzy się boją^^ |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Szczerze mówiąc to taki program jest teoretycznie rzecz biorąc realny. Tylko, ze jakby ktoś miał hacknąć wszystkich w tibii to co zrobiłby z itemami? Na allegor by raczej nie sprzedał bo wszscy byliby hacknięci
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Profesja: Rookstayer
|
![]() Wierz, mi, że sie mylisz