|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Kradnąc pomysł Darka Sven'a postanowiłem założyć temat z ogólną dyskusją o motoryzacji. Odciąży to forum z ostatnio, w miarę częstych, osobnych tematów o samochodach.
Korzystając ze znikomego prawa założyciela tematu, proszę o: -nie używanie wulgaryzmów w opisach samochodów, (żadnych zaje***y) -nie ubliżanie fanom innego typu samochodów, -umieszczanie zdjęć w znacznikach [ hide ] link do obrazka [/ hide ] Oczywiście bez spacji w kodzie. Z góry dziękuję. No to ja rozpocznę... (o, wielokropek ![]() PS. Maseratii też może być ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mi najbardziej podoba się nissan skyline, kiedyś sobie go kupie
![]() Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
up może Mu chodziło o za***any sorry ze nie ma linkow Ostatnio edytowany przez Meryba - 24-04-2007 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Większość nowych produkcji niezbyt mi się podoba. Nie podobają mi się ich kosmiczne kształty, tak jak to napisałeś. Zdecydowanie wolę starsze auta, które według mnie są dużo ładniejsze.
Fury takie jak Mustang Fastback rocznik 67 (a także modele z lat 65'-70'), starsze Chevrolety Camaro, Dodge Charger oraz Challenger - to są super auta. Oprócz tego jestem miłośnikiem Jaguara E-Type ;] ![]() Jaguar E-Type
Proud Pastafari. Ostatnio edytowany przez Caer - 24-04-2007 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Nowy Mustang jest zaj**isty.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi podobają się:
Starsze Subaru Imprezy Dodge Viper Wyżej wspomniany Mustang Fastback IMO Sky~ ma dobry "przód" ale tył mi sie nie podoba (głównie światła xd) Strasznie nie podobają mi się te nowe "kosmiczne samochody" np. Nowy (ale tylko nowy) Civic. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Krzyżak
|
![]() No tutaj się Korek z Tobą zgodzę. Stylowe samochody w projektowane na modłę retro (czy też nawet te zabytkowe) są piękne. Jednak te zabytkowe dzisiaj już niezbyt funkcjonalne. ; ) Zakochałem się w takich samochodach grając w jedną z najlepszych moim zdaniem gier "Mafia".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Najfajniejsze dla mnie były zawsze 911 (no może poza wersją 996).
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Najlepsze samochody wg mnie to Mustangi. One sa takie sliczne ;* xD
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Ale muszę się z Korektorem zgodzić. Garbusy są fajne. Ogólnie podobają mi się te stare VW. Tak poza tym to podobają mi się audi 80 i Polonezy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Widzę, że tworzy nam się mały fanklub Mustanga.
![]() A co powiecie na taki wątek: Najlepsza firma robiąca samochodziki zabawki. ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() Shelby mustang (czy tam Ford [nie wiem w sumie])
Toyota Supra ubóstwiam te auta
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Zapomniałem o jednym samochodzie:
Mini Chyba wszystkie modele tego auta ;]
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Podobają mi się te stare Cadillac'i (Kadilaki) Co kiedyś w Ameryce się nimi ekipy woziły,radyjko na full i jedziemy. Z hydraulicznym zawieszeniem czy jak to się zwało. To te,tak? ; ) Duże i szerokie,chciał bym takiego mieć.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() To ja sie pochwale moim autkiem zamiast chwalic takie, na ktore poki co mnie nie stac
![]() http://www.tibia.pl/drom/img/Bejbe/male1.jpg http://www.tibia.pl/drom/img/Bejbe/male2.jpg Ford Scorpio II Ghia 2.3l 16V DOHC 150KM po liftingu ![]() Tylko 6 tysiecy sztuk takiego wyprodukowanu, jest to nowsza, ulepszona i lekko zmieniona wersja Scorpio II. Niestety autko sie nie przyjelo, dlatego po wyprodukowaniu 6 tysiecy sztuk tej wersji zaprzestano produkcji calkowicie. Mam je poltora roku i jak do tej pory tylko 2 razy widzialem na drodze takie samo ![]() 103 000 km przebiegu i wypakowana po uszy wersja wyposazenia ![]() Moze ktos chce kupic? Bo mam zamiar sprzedac, cena 13k do negocjacji. Zainteresowani pisac PW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() lol dziwisz sie ze nie widzisz podobnych jak ponoc projektantowi ktory go wymyslil polamali rece zeby wiecej takich poczwar nie stworzyl ...
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem najlepszymi du** wozami są:
-Fiat 125p/Łada (nie znam dokładnej nazwy modelu, ale chodzi o tą kserokopie 125p). Ofc po małej renowacji silnika oraz paru drobiazgów dodających uroku tym wozom np. lusterka, ramki okien, zderzaki, oprawy reflektorów w ładnej polerce lub chromie. Ewentualnie jakieś ładne felgi stalowe poszerzone kilka cali mniejszych od standardowych, co wiąże się z solidną glebą ![]() -Wyżej wspomniany Nissan Skyline, który jest kultowym już chyba driftowozem. Jak dla mnie piękne auto. Niedawno myślałem (tak teoretycznie) nad ściągnięciem jednego do polski, ale stwierdziłem, że to nie na moją kieszeń teraz jak i w przyszłości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
|
![]() Mi sie podobaja najbardziej:
-Ford Focus WRC ![]() oraz -Ford Focus I ![]() Ta chec do tych autek poznalem w colin mcre 2, a potem u wujka. ;p W przyszlosci sprawia sobie takie autko i go ztuninguje. Ostatnio edytowany przez Honasolo - 25-04-2007 o 02:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Najbardziej lubie Mercedesy oraz BMW
Tutaj takie jedno cudenko : http://www.motordesktop.com/wallpape...201024x768.jpg Drugie http://www.auto.co.yu/img/download/Mercedes-SLR.jpg A moze ogladacie TopGear ? Ja zadnego odcinka jeszcze nie opuscilem ;p |
![]() |
![]() |