|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: NS
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Endok'pall
Profesja: Paladin
Gildia: Skyline
Świat: Luminera
Poziom: 36
Skille: 70
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Naszła mnie wena to coś napisze..
Ostatnio tak sobie myślę,że przecież tibia to gra RPG i nie powinno sie karcić ludzi którzy np.cyt."Chcę sie wybrać na draga mój lvl 20 skille 60/60...itd."A pod spodem piszą "Nie opłaca sie,za duże waste.Szkoda kasy na runki" Myślę że gra jaka skromnie nazywamy Tibia jest taką grą...gdzie wszyscy powinni się bawić a nie myśleć o kasie w banku lub o cyferce oznaczającej lvl...Opamiętajcie się to tylko gra Ps. Jeżeli macie sie śmiać pod tym postem to w ogóle sie nie odzywajcie EMO!!!!!!
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() ![]() a jak nie masz NIC kasy, to pograsz w ta gre "bawiąc się"? Masz na runki? manaski? eq? a bez tego ciezko sie gra _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() ... Klimat RPG w tej grze wyginął jeszcze przed pojawieniem się człowieka na ziemi... Faktycznie, tak powinno być, ale ponieważ średnia wieku graczy to 12lat klimatu tutaj ni ma... po za tymi, jak to ktoś kiedyś ujął: umiarkowanym, równikowym i polarnym...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
|
![]() Masz racje, ale tak jak Wieszok napisał średnia wieku graczy to 12 lat, więc ta gra jest jedną wielką "gonitwą" i przechwalaniem się kto ma większy lvl. Większość graczy nie odzywa się do innych jeżeli mają o wiele mniejszy lvl patrząc na nich jak by byli gorszymi ludźmi, więc... ?
Nie ma mowy tutja o RPG, a każdy bierze tyle przyjemności ile zdoła lub chce ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |