|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
Gdy uruchamiam Tibie ( lub obojetnie jaka gre ) i po jakims czasie zaczyna mi piszczec komp ( PI PI PI PI PI PI ) i nagle sie restartuje i z tylu komputera jest cieplo... Boje sie expic bo raz poszedlem i zginelem ( Prosze, kto mi pomoze... ) Bedzie przezemnie ceniony Dzieki z Gory.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
Ostatnio też tak miałem ( bawiłem się z wyciszaniem
) trzeba wyłączyć kompa i poczekać aż ostygnie procek. Możesz sobie wymienić wentyletor na jakiś bardziej wydajniejszy i może masz zablokowane przepływy powietrza więc radzę je odblokować. Zdjęcie bocznej części obódowy też pomoże ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
|
czasami pomaga odkurzenie wentylatora. nie boj sie sa" ludzie i kartofle" ja sie dowiedzialem po 3 latach ze jednak mozna czasem odkurzyc wentylator ^^
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
|
mam zdjeta obudowe a ten wiatraczek jest przymocowany kabelkami i nie wiem czy nie spieprze! ;/ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
|
3 dni temu czyscilem i nadal piszczy :/
jak czyscilem to sie krecil zrobilem chyba wszystko co moglem a i tak sie zawiesza a jak sie odblokowuje doplyw powietrzaile kosztuje taki jeden z lepszych wiatraczkow (jak sie nazywa) ogolnie tibia jest fajna( a moj komp ***niety.... ) Ostatnio edytowany przez Sorcerek - 02-11-2004 o 21:59. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
Odkurz calego kompa a najbardziej wentylatory czy wiatraczki(jak kto woli nazywac) sa to od : karty graficznej,procesora i zasilacza
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
|
moglbys powiedziec gdzie one sa ? jeden znalazlem a reszta gdzie
od grafiki mam nowy a te dwa ( jeden z nich wyczyscilem a drugi cholipa wie gdzie jest;p ) dzieki ;p |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
|
Cytuj:
powodzenia |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Azura :)
|
Dwa kroki by wszysko było dobże
1.Umyj kąputer pod prysznicem 2.Kup sobie nowy
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Azura :)
|
A i jeszcze jedno jak sie zabardzo gżeje zamontuj sobie chłodzenie ciekłym azotem
|
|