|
Notki |
Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Frequenter
|
![]() Witam!
Na początku zaznaczam, że poradnik ten jest w 100% mój. Możliwe jest, że na innych forach poradnik o podobnej tematyce się pojawił, jednak ten jest pisany przeze mnie. Wchodzimy w Mój Komputer, poprzez kliknięcie 2 razy (lub raz) na taką ikonkę - ![]() ![]() ![]() ![]() Powinniśmy ujrzeć takie okienko - klikamy zakładkę Widok. ![]() Teraz zaznaczamy Pokaż ukryte pliki i foldery - ![]() Potwierdzamy operację klikając ![]() ![]() ![]() Powinniśmy ujrzeć folder o następującej zawartości ![]() Teraz krótkie objaśnienie. ![]() ![]() Mam nadzieję, że poradnik się podoba. Zapraszam także do komentowania mojego drugiego poradnika pt. Ktoś Cię denerwuje? - zablokuj mu strony! Signed Piternet Ostatnio edytowany przez piternet - 16-06-2008 o 17:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: Bogatynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eterro
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
Skille: 83/79
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Dzięk za wspaniały poradnik
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() super extra zajebisty xD 11/10 przeniesc koniecznie !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Frequenter
|
![]() Kurwa komp mi się wali, nic nie mogłem zrobić, a że nie chciałem stracić tekstu to zaakceptowałem i teraz znów piszę.
@down Lol ![]()
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie Ostatnio edytowany przez piternet - 16-06-2008 o 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() To nie mogłeś jak normalny człowiek zacząć poradnika w Wordzie : d?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Prawie Ci się udało. Prawie robi wielką różnicę.
![]() |
![]() |
#7 |
Frequenter
|
![]() Poradnik skończony !
![]()
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Frequenter
|
![]() B U M P!
Moglibyście ocenić :O? @down Pisałem coś o ikonce Mój komputer na pulpicie ? Chodziło mi głównie o to, żeby każdy zrozumiał xP.
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie Ostatnio edytowany przez piternet - 25-07-2008 o 23:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Blondynka
|
![]() Dodaj coś o Viście. Btw, poradnik miał być chyba łopatologiczny, ale coś nie wyszło.. Ja na przykład nie mam ikonki "mój komputer" na pulpicie. No i te obrazki sprawiają, iż tekst się rozjeżdża.
@Ale tej ikonki też nie mam ; ). Poza tym, ponieważ XP w sklepie się już (niestety) nie dostanie to napisz coś o tej nieszczęsnej Viście. Ostatnio edytowany przez Slythia - 08-08-2008 o 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2008
|
![]() Według mnie ładny poradnik
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: to dobrze
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: mam swój swiat!
Poziom: lol
Skille: pienc/5
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() dodaj coś o Viscie :|
ogólnie 9/10
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2008
Profesja: Knight
|
![]() @up. Nie wszyscy są tacy dobrzy jak Ty ;]
Poradnik bardzo fajny, wielu osobom się przyda. ![]() @edit: ops, teraz zauważyłem, ze odświeżam. Ale co tam ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Imię: Thunder Inus
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 101
Skille: 85/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Świetny poradnik, nie wiedziałem tego.
Na pewno mi się kiedyś przyda ![]()
![]() |
#15 |
Frequenter
|
![]() Dzięki za odświeżenie xD.
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |