Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-08-2007, 13:55   #1
Zziiomalek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 08 2007

Smutny Kłamcy Nebuli

Chce napisać na tym forum kto na Nebuli był kłamcą i jest zacznijmy od paru Hight Levels:

[CHAR]Vura Soth [/CHAR]
zawsze czekał aż vu i inne gildie walczące ze sobą sie pozabijają on skrywał się w swojej gildii z różnymi noob chars na premiowanych kątach wiedząc co dzieje sie u [CHAR]Celandia[/CHAR] kiedy to ów gracz zabija sobie hydry wpadło 3 by go zdjąć

[CHAR]Celandia[/CHAR] noob który nie potrafi wbić 200 lvl bez dzielenia konta pamiętajmy iż to konto było po kilkanaście godzin online informacja ta jest sprawdzona ponieważ istnieją strony liczące czas graczy nie możliwym jest to że człowiek bez snu będzie siedział 3 dni nawet odziały polskiego gromu zasypiają

[CHAR]Strachliwy[/CHAR] musiał napisać na forum tibia.com ze mu konto ukradziono pisałem do ów hakera nic nie odpisywał wreszcie po paru minutach udało mi się dowiedzieć jakie są inne postacie na koncie co mnie zaskoczyło był tam [CHAR]Letniak[/CHAR] rozczarowałem sie tym bardzo ponieważ Strachliwy był moim gl przyjacielem co dalej mi sie udało wyciągnąć od hakera powiedział "Megorth : wydaje mi sie ze sir skrobek to sir shimur ale sobie sprawdz-co to ja policja kryminalna jestem??"

Sprawdzalem to 2 dni i [CHAR]Sir Skrobek[/CHAR] relogował na [CHAR]Sir Shimur[/CHAR] dobrze wiem sir shimur to nawet dobry pk ale sir skrobek nie grał już 1 miesiąc po tym jak został zabity przez gildie od [CHAR]Xaemus Serigimox[/CHAR]

Zastanawiacie sie dlaczego te osoby sprawdzam ponieważ mi kazano w ten sposób zarabiam cenne gp. Jeszcze mam 6 osób które na 1 postaci są w porządku a na 2 donoszą na swoich kompanów z gildii
Zziiomalek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-08-2007, 15:21   #2
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
Kapitan Chrupek ma numer GG 2266236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zziiomalek Pokaż post
Chce napisać na tym forum kto na Nebuli był kłamcą i jest zacznijmy od paru Hight Levels:

[CHAR]Vura Soth [/CHAR]
zawsze czekał aż vu i inne gildie walczące ze sobą sie pozabijają on skrywał się w swojej gildii z różnymi noob chars na premiowanych kątach wiedząc co dzieje sie u [CHAR]Celandia[/CHAR] kiedy to ów gracz zabija sobie hydry wpadło 3 by go zdjąć

[CHAR]Celandia[/CHAR] noob który nie potrafi wbić 200 lvl bez dzielenia konta pamiętajmy iż to konto było po kilkanaście godzin online informacja ta jest sprawdzona ponieważ istnieją strony liczące czas graczy nie możliwym jest to że człowiek bez snu będzie siedział 3 dni nawet odziały polskiego gromu zasypiają

[CHAR]Strachliwy[/CHAR] musiał napisać na forum tibia.com ze mu konto ukradziono pisałem do ów hakera nic nie odpisywał wreszcie po paru minutach udało mi się dowiedzieć jakie są inne postacie na koncie co mnie zaskoczyło był tam [CHAR]Letniak[/CHAR] rozczarowałem sie tym bardzo ponieważ Strachliwy był moim gl przyjacielem co dalej mi sie udało wyciągnąć od hakera powiedział "Megorth : wydaje mi sie ze sir skrobek to sir shimur ale sobie sprawdz-co to ja policja kryminalna jestem??"

Sprawdzalem to 2 dni i [CHAR]Sir Skrobek[/CHAR] relogował na [CHAR]Sir Shimur[/CHAR] dobrze wiem sir shimur to nawet dobry pk ale sir skrobek nie grał już 1 miesiąc po tym jak został zabity przez gildie od [CHAR]Xaemus Serigimox[/CHAR]

Zastanawiacie sie dlaczego te osoby sprawdzam ponieważ mi kazano w ten sposób zarabiam cenne gp. Jeszcze mam 6 osób które na 1 postaci są w porządku a na 2 donoszą na swoich kompanów z gildii
jedziesz dalej Rutkowski XD
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
Kapitan Chrupek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-08-2007, 17:46   #3
Uszolotek
Użytkownik Forum

Uszolotek's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier

Domyślny

@Zziiomalek
Co ty nie powiesz ?
a ja wiem, ze na Nebuli jest Magic Long Sword ale nie powiem bo go ukradniecie :X

Tak na powaznie to czemu Vura niby czeka az sie pozabijaja jakies tam gildie ? Po prostu moze nie chce wlaczyc ? Ma dosc wojny i jest neutralny w tym konflikcie ? Info z Celandia to tez nic nowego ... Jeszcze dodam do tego ze Arthas to samo robil no i co z tego ? Zabronisz mu ?

Wiec dla mnie temat do kasacji.
Lubimy zaulki tonace w mroku,
Pilka w grze !!!
Krzyczcie co sil !!!
Rozbijemy w proch faszystkowski syf !!!

Futbol to krew, to nasze zycie,
Ucieczka od codziennych trosk,
Futbol to gra nie polityka,
Na codzien juz mamy dosc,
Uszolotek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-08-2007, 20:57   #4
D@nger
Użytkownik Forum

D@nger's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2007

Stan: Początkujący
Świat: Nebula
Domyślny

[quote=Zziiomalek;1625086][color="Red"]Chce napisać na tym forum kto na Nebuli był kłamcą i jest zacznijmy od paru Hight Levels:[color="Black"]

I co był twoim przyjacielem ,a teraz nap******** na niego?
I co z tego że to Letniak?To tylko gra Koleś może sobie pekować,idz na policje psie.
D@nger jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-08-2007, 21:05   #5
Bartek153
Użytkownik Forum

Bartek153's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
Domyślny

[quote=D@nger;1626025]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zziiomalek Pokaż post
[color="Red"]Chce napisać na tym forum kto na Nebuli był kłamcą i jest zacznijmy od paru Hight Levels:[color="Black"]

I co był twoim przyjacielem ,a teraz nap******** na niego?
I co z tego że to Letniak?To tylko gra Koleś może sobie pekować,idz na policje psie.

ile ty masz lat? 10? 12?

2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P.

21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k
15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>()
00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin?
Bartek153 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-08-2007, 21:44   #6
Ancient900
Zbanowany

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Imię: ancient~
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90+
Domyślny

Ja stawiam że największym kłamcą jest Ancient The Axe'Master
Jego best hit wynosi 81 tymczasem na tibia.com napisał sobie 82 ;<
<nieudolna próba zareklamowania swojej postaci> ale ciiicho:*
Ancient900 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-08-2007, 23:14   #7
Karbid
Guest

Domyślny

NIE PRAWDA
NAJWIęKSZYM KłAMCą JEST STONECUTTER KNIGHT!
Mówił że mnie mnie lubi , a jednak mnie nie lubi ; /
  Odpowiedz z Cytatem
stary 28-08-2007, 11:28   #8
Kyuubi
Guest

Domyślny

Nieee najwiekszy klamca to Sunze, ktory kozaczly przed openem a pozniej chyba jakos klikna Ctrl+l bo cos go nie bylo, a takze cale GV bo sie chcieli bic a wyszla tylko rzez i uciekanie co niektorych jak pobite psy, no coz ale co poradzisz ;<
  Odpowiedz z Cytatem
stary 28-08-2007, 12:06   #9
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
Kapitan Chrupek ma numer GG 2266236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kyuubi Pokaż post
Nieee najwiekszy klamca to Sunze, ktory kozaczly przed openem a pozniej chyba jakos klikna Ctrl+l bo cos go nie bylo, a takze cale GV bo sie chcieli bic a wyszla tylko rzez i uciekanie co niektorych jak pobite psy, no coz ale co poradzisz ;<
sunze nigdy nie kozaczył... zawsze zachowywał sie jak przystoi
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
Kapitan Chrupek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-08-2007, 12:39   #10
Maagik
Użytkownik Forum

Maagik's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2005
Lokacja: Myszków

Poziom: 99+
Maagik ma numer GG 8214761
Domyślny

[quote=Bartek153;1626048]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez D@nger Pokaż post

ile ty masz lat? 10? 12?
14 ;] btw. co to wnosi do tematu ile on ma lat? lol, widze ze temat sie rozwija o.0 napiszcie sobie jeszcze posty typu " nie to on byl klamca!" nie to sunze!" "nie to celandia" co was obchodzi ile kto ma ownerow, to nie zmienia faktu ze koles ma 201 lvl a wy? nie cwaniakowalibyscie gdybyscie mieli te 150~ lvle. Vura jest madrzejszy niz wam sie zdaje, co do sunze - Kyuubi zastanow sie zanim cos napiszesz ok?
Maagik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-08-2007, 13:06   #11
Braboos
Użytkownik forum

Braboos's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Ktos yu napisal ze Vura to klamca i jest neutralny ...
A wiec jak ktos jest neutral na Nabuli to znaczy ze dlugo sobie nie pogra wiec sie nei wypowiadajcie jak gowno wiecie po 2 Vura to taki sam noob jak Cela etc. bo tez jest mocno sharowany ( nie tak mocno jak Celandia [13 ownerwow] ) ale 2 ma.

@topic
Klamca na Nebuli jest Finix, bo sie nie przyznaje do tego ze mieszka w Olecku ;<
Braboos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-08-2007, 13:58   #12
Finix
Użytkownik Forum

Finix's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2007

Imię: Finix
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Moj jest klamca ;<

Nie jestem z Olecka !!!!!11111oneoneone xD

Serio ;P
stary 28-08-2007, 15:03   #13
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Domyślny

Bo nie jest.
Podszywa się pod nas
BOtter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2007, 16:46   #14
Skrobi
Guest

Domyślny O fak Jestem kłamcą...

Bracia i Siostry.

Nigdy nie zakładałem konta na tym forum (tylko je czytałem ) ale widzę, że czas coś zmienić otóż SZANOWNY PANIE DETEKTYW dla rozjaśnienia twojego tępego łba:

*Magrorth- Strachliwy-Tomasz był moim Rl BRO- tzn ( jakbyś nie wiedział że sie znamy z rla) więc nie mógł CI powiedzieć jakie posiadam Noob chary, Main chary , Pk chary , Rook slayery. Więc nie spekuluj że moim pk charem jest Sir Shimur.
To był kiedyś mój Rl ( razem nawet zakładaliśmy nasze konta ) lecz po tym jak nie zdał do nastepnej klasy postanowil go sprzedać.

Cieszy mnie osobiście że zostałem postawiony razem koło Celi i Vury hahaha

PS:Suki Of Nebula ( wiem że to ty wypisujesz te ścimy bo nieraz mi o to trułes dupe PP) zacznij GRAĆ- wygrywać- zdobywać lvle - może wtedy nie bedzie Cie żal dupe ściskał.

*** Może ja jestem jednym z najwiekszych kłamców tego serwa ( tego nie wiem ) ale jedno wiem na 100% ty jestes NAJWIEKSZYM NAABEM TEGO SERWA ) hahaha ;D CyA ( staraj sie bardziej, a jak sie kapniesz kto jest moim prawdziwym pk charem daj cynk, zamiast pekować z manhatanem znajdz sobie lepsze zajecie). detektywem i tak nie zostaniesz ;D
  Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2007, 18:38   #15
D@nger
Użytkownik Forum

D@nger's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2007

Domyślny

Z moich detektywistycznych obliczeń wynika że to nie Suki of Nebula ;/

GL Master DETEKTIW
D@nger jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2007, 23:10   #16
Sunze
Użytkownik Forum

Sunze's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2006

Stan: Zbanowany
Imię: Sunze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Victum Omnis
Poziom: 171
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kyuubi Pokaż post

NIESTETY ZIOMS NIE MOZNA Z PZTEM DAC CTRL + L

ZASTAUF SIEM ZANIM CUS NAPISZCZESZ OLKEJ?
stary 30-08-2007, 00:14   #17
figofago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 07 2007

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Widzicie sunze został tak wychowany, że jak powie coś glupiego to musi wyjść z pomieszczenia, w ktorym akurat przebywa, ostatnio było tak samo chciał przykozaczyć, koledzy popadali, zrobiło się głupio i wyszedł ;<
figofago jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2007, 01:03   #18
lycha_ziom
Użytkownik Forum

lycha_ziom's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
Domyślny

sunze tak jak z pztem dales loga? zesrales sie i to wszystko
Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.

Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
lycha_ziom jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2007, 01:14   #19
figofago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 07 2007

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Nie rozumiesz, że oni kicki mają, estana miał na vdl, sunze miał na ank, zawsze jak jest gorąco to dziwnym trafem białystok ma kicki ;/;/;/;/ no i jak tu wygrać ?
figofago jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2007, 02:43   #20
Lynx
Zbanowany

Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze

Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Lynx ma numer GG 2022284
Domyślny

Co do tematu najwiekszym klamcom i zlodziejem nebuli jest Rosku aka Corii aka Suchar;|
Na 2 miejscu jest Ares <3
Lynx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania