| 
 | |||||||
| Notki | 
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 08 2007 Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng Posty: 286 Imię: Perpetual Torment Profesja: Rookstayer Świat: Askara Poziom: 44 Skille: 22/26 | Sorry za glupie pytanie, wiem sa FAQ i te inne i tam sa odpowiedni na 1001 pytan ale na to jedno dla mnie najwazniejsza akurat o zgrozo nie ma. Mianowicie jak mam nagrywac przez tibicam skoro jak jest kolejka to mi sie po pierwszym dojsciu paska do konca kolejka wylacza i nie moge sie zalogowac? Kiedys to jakos robilem chyba poprzez stop recording ale teraz na nowym kliencie nie dziala co mam zrobic pomozcie plz 
				__________________ Za dużo kb.. 1kb ale zawsze. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 04 2006 Posty: 810 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elder Druid | Ja robie tak: Czekam bez cama aż zleci do ~10 kolejki i wtedy spamuje tibicam aż wbiję sie   | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 08 2007 Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng Posty: 286 Imię: Perpetual Torment Profesja: Rookstayer Świat: Askara Poziom: 44 Skille: 22/26 | Jesli mozna to prosilbym o troche jasniejszy i dokladniejszy opis bez skrotow myslowych. ;p 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 04 2006 Posty: 810 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elder Druid | Włączam Tibie (bez filmiku) i czekam aż spadnie do 10 kolejki wtedy ją wyłączam. Potem włączam Tibie z filmikiem, czekam aż załaduje się pasek, jeśli się nie wbije na tibie to włączam jeszcze raz i tak do skutku   | 
|  |   | 
|  | #6 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 08 2007 Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng Posty: 286 Imię: Perpetual Torment Profesja: Rookstayer Świat: Askara Poziom: 44 Skille: 22/26 | Cytuj: 

__________________ Za dużo kb.. 1kb ale zawsze. | |
|  |   | 
|  | #7 | 
| Born to Ban Data dołączenia: 04 06 2004 Lokacja: inny wymiar Wiek: 38 Wpisy bloga: 7 Posty: 2,783 Stan: Aktywny Gracz Imię: Dwimeron de'qel Profesja: Royal Paladin Świat: Harmonia Poziom: 88 Skille: 87/62 Poziom mag.: 18   | Logujesz się normalnie, podchodzisz do jakiegoś potwora, żeby mieć logout blocka. Wyłącz klienta(bez wylogowywania się, np ALT+F4), włącz go, włącz Tibicam, zaloguj się. 
				__________________ Poniższe zdanie jest fałszywe Powyższe zdanie jest prawdziwe. | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 08 2007 Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng Posty: 286 Imię: Perpetual Torment Profesja: Rookstayer Świat: Askara Poziom: 44 Skille: 22/26 | Ten sposob odpada bo nie chce miec battle. 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 02 2006 Posty: 347 Stan: Na Emeryturze   | A nie jest tak ze jak sie ma battle to nie da sie nagrac filmiku tzn. nie nagrywa sie? (Ofc jak sie wloguje a wciaz ma sie battle). Chyba ze mam cos z clientem skopane ale watpie w to:s. | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 04 2006 Posty: 810 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elder Druid | @Dwimenor Tak się nie da, filmik się nie rozpocznie. Będzie pokazane jakby w ogóle nie wystartował (nie będzie pisało sekund). | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 12 2005 Lokacja: Tczew Wiek: 33 Posty: 310 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin Świat: Berylia   | Kup pacc   albo battle ;D lub zmień świat; ] 
				__________________ Berylia Forever. Ostatnio edytowany przez Aruna - 04-01-2008 o 23:03. | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 08 2007 Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng Posty: 286 Imię: Perpetual Torment Profesja: Rookstayer Świat: Askara Poziom: 44 Skille: 22/26 | Lol nie bede kupowal pacca na pk-chara ;p 
|  |   |