|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Gdzie powinnam zdobywac expo w Ab ?? Chodze na szkielety i trolle ale jest ich tam strasznie malo ... Czy gdzies w poblizu jest miejsce takie jak w Venore siedziba swamp trolli ??
Ksiezniczka Xena - Lv 9 - Sorcerer |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() jaskinia Waspów i zamek...poszukaj map w innych tematach
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() i jak (o ile) mozna kupic sobie domek w miescie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
http://tibia.4players.de/community/?subtopic=houses i licytuje.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Jak trochę pojdziesz w dół to dużo dwarfów i rotwormów.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() Pamiętam twoje wcześniejsze posty i widzę, że wybrałaś Ab. Dobry wybór! Expować możesz na (chodzi mi ogólnie o potwory a nie o lvl jakie maja postaci, by gdzieś tam iść):
-na polnocy Ab jest dziura kolo sklepu z egzotycznym jedzeniem i tam są Ghule, szkielety, jakies 3rotwormy, slimy, poison spider i snake -kolo bagna w Ab jest siedzisko elfów, a jak wejdziesz nisko do dziury to masz tam ich wszystkie rodzaje(czyli3), ale tam jest bardzo niebezpiecznie -Na zachód od Ab(nawet zaznaczone na mapie) jest zamek orkow, sa tam wszystkie orki oprocz lidera, minosy,1minos archer ale tona wiezy wiec ci nie grozi jak nie chcesz, hunter tak samo, minotaur guard, a w samym sercu zamku(tam na razie nie chodz ![]() -Na poludnie od Ab jest wejście na gorke tam jest 1 hunter, jak pojdziesz dalej sa cyce, a na gorce ds w dziurze -A dosyć daleko od Ab(jakies 6minut drogi sa kopalnie dwarfow i rotwor parter i 1pietro(dwarfy i rotwormy) 2 pietro dwarf soldiery 3pietro dwarf guardy -A no i w Ab są trole w podziemiach depo -Jest też w podziemiach hellgate, ale tam nie chodz Bron Boze I to chyba na razie tyle, POWODZENIA! Narka |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() czemu hg nie?? :><joke> ja tam bylem na 11lvlu
![]() a tak na serio to dobre miejsce od expienia, ale jak idziesz z kims ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2003
|
![]() Mam pytani. A gdzie dokładniej jest to miejsce dwarfami i rotami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() ja najwiecxej expa zdobylem na dwrfach i rotach kolo kazz
|
![]() |