|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napewno nie którzy z was wie co to za potwór Apocalypse. Ale kiedy on sie pojawi na tibi?? Ile ma HP i ile daje EXP?? Piszcie.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Muszisz sobie poczekać, potworek ów to boss, pojawi się pewnie losowo po następnym upgarde. Szukaj trollu! WIKI.HUNTED.PL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Tharoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 110
|
![]() On jedynie byl widziany na 1 z Ts. Narazie niewiadomo czy zostanie dodany, pewnie tak bo do tej pory kazdy boss zostal pokonany a CipSoft stawia co update wieksze wyzwanie dla graczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro Apocalypse jest najsilniejszy,to moim zdaniem dodadzą najpierw wszystkie demony z R7 a dopiero Apo a tj. Infernatil, Pumin, Verminor, Tafariel, Bazir, Ashfalor. Może też być tak,że będą się respić w swoich komnatach na PoI.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Stargrad Szczeciński
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Menera
|
![]() Masz tak zaje... lvl że nie dziwie Ci się że już nie możesz Się doczekać
![]() No ale niestety poczekasz jeszcze troche czasu ponieważ ja słyszałem na www.tibia.com ( a raczej czytałem ) że za wcześniej niż 2 lata nie wejdzie on do gry Ale nie łam się nabijesz chociaż lepszy lvl ;] pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Veno :D
Imię: Demonex Guard
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 45
![]() |
![]() jestem teraz ciekaw czy to jego char po tych tematach i postach co napisał.On Apocalypse zna napewno z ots ale tak na rl to niewiadomo o nim dużo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Profesja: Paladin
Świat: Unitera
![]() |
![]() No wiesz... W sumie to nigdy nie wiadomo. Ale szybko go nie zobaczymy.
Może w przyszłości będzie w tej swojej komnacie lub zapoznamy się na TestServerze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Wrocław
Świat: Nova
Poziom: 68
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() W końcu na pewno się pojawi, lecz najpierw według mnie pojawi się wielka 7 demonów;]
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |