Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-11-2004, 12:37   #1
Lario
Guest

Evul jedno pyanie!

hmm może to zabrzmi głupio ale chciałem pograć sobie na xanterze (thais), no gram sobie i gram nabiłem w 3 dni do 15lvl no i raz wracałem z hunta wszystko wrzuciłem co miałem w bp do skrzynki i wziąłem 200gpp do bp! idee sobie z dp do sklepu z runami (miałem yellow life i 90many) jestem prawie na miejscu i gościu rzuca we mnie fire filedem , no to ja idee do niego i pytam się o co chodzi a on mówi że okradłem go , ja mówię ze nie!(pierwszy raz go widziałem ,mój kumpel mowi ż eto taki cwaniaczek) a on nadal swoje!! Ja szybko chce uciec a on mnie zablokował i rzucił wokoło mnie kila fire fieldow to ja strach i panika mowie żeby przestał a ona tylko się śmieje (miał 9lvl ale musiał mieć skąd takie runki) widzę ze będę miał zgon to szybko screena dałem! ok umarłem i wypadł mi p armor wiem że to kosztuje 1k) najwyżej ale mam pytanko czy jeśli dam tego screena z opisem całej sytuacji i napisze repota do game mastera to oni mogą mu zrobić bana itp? Nie żebym był kapusiem ale sprawiedliwość musi być

No czekam na mądre posty

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-11-2004, 12:44   #2
MayGyver
eX Moderator

MayGyver's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza

Domyślny

nie

musze cos dopisac zeby bylo 10 znakow

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania