|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: ziemia>>europa>>polska>>radziejow>>moj dom>>krzeslo przed kompem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: xxxxxxxxxx
Profesja: Master Sorcerer
Świat: harmonia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() witam posiadam 50 ek skile 71/70 eq golden armor demonka i bs/dragon slayer c legi fur bootsy crus helmet i p ammy
czy dam rade zsolowac bk czy dluzszy hunt bedzie oplacalny? i to samo codo DL edit@ ok dzieki temat do zamkniecia Ostatnio edytowany przez knight-bertol - 08-01-2008 o 09:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() słabe skille
![]() Bardzo mała szansa ze BK/Dle sie zwróca |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Powiem ci tak jak zabijesz pierwszego DLa i zleci ci DSM to po exp se troche jak ci nie zleci to lepiej idz bo waste bedzie bardzo duze wiem bo muj kupel ze skilami 70/70 55ek expil na DLa'ch i mial duze waste
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() nudzi mi sie o tej puznej godzine to sobie cos skrobne, jak nie chcial bys waste to zabierz jakiegos ED co bedzie cie leczyl, i oczywiscie walil... a co do DL to w sumie to samo ale wedlug mnie to wieksze ryzyko dla ciebie i ED
Solo: -BK - dasz rade -Dl- hmm sam nie wiem ale moze byc nawet cieszko na wyzej wymienionych potworach expienie jest nie oplacalne, bij dragi a w ank sobie ![]()
![]() |