|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: ziemia>>europa>>polska>>radziejow>>moj dom>>krzeslo przed kompem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: xxxxxxxxxx
Profesja: Master Sorcerer
Świat: harmonia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() a wiec tak:
nagitana ja bloker 45 ek skile 67/67 i health potiony eq dobre 50 druid 48 m lvl on bieze 2 bp sd tyle ze tych z przed upa po 1 ladunku 42+ rp skile chyba 70 i pewnie jeszcze z dwie osoby powyzej 40 lvl czy damy rade na tym quescie jesli all pojedynczo ropowac bedziemy ? bk ja bloker 50 wbije ek i 70/70 i schoter 50+ druid 50 m lvl okolo i wezmie z 2 runki sd i hmmy czy damy rade na obu questach czy dam rade zbloczyc te stworki jesli nie to jaki lvl i skile musze miec? i jaka taktyke obrac z gory thx i prosze nieodsylajcie mnie do szukarki bo niewiem czemu ale mi niedziala |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Imię: Pan Czarodziej Liutik
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 28
Poziom mag.: 32
|
![]() Na oby dwuch questach dacie rade, jeśli nie zrobicie jakiegoś fatalnego błędu czy lag/freez.
Co do bk to zazwyczaj ktoś tam expi więc za jego zgodą pewnie będziecie mogli wejść i wziąść nagrody i po sprawie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 60
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Na nagitanie moze byc ciezko w final roomie, bo sa tam dwa dl'e na raz.
Na 45lvl jest troche malo hp wiec moze byc ciezko. Jesli nie walna ci naraz comba, ktorego niby nie ma to spokojnie sobie dacie rade. Najgorzej z twoim lvlem bo masz do dyspozycji tylko te lipne potiony leczace. Nie wiem jak sie ma sio do tego potiona, ale jesli jest lepsze to miej je w rezerwie(czyt. zatrudnij jakiegos ED). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Na bk poczekajcie, aż ktoś będzie expić i za darmo zrobicie questa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Olsztyn
Imię: Thora Ravox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Mystic Sunrise Revival
Świat: Nerana
Poziom: 95
Skille: 85/49
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() [MONSTER]Black Knight[/MONSTER]Quest zrobicie luzem . Ja na tibii 7.8 , 51 Master Sorcem czyscilem sam z SD i utamo vita , wiec nie bedzie problemu , co do naginaty to tez nie powinno byc trudnosci o ile dobrze blokujesz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: ziemia>>europa>>polska>>radziejow>>moj dom>>krzeslo przed kompem
Imię: xxxxxxxxxx
Profesja: Master Sorcerer
Świat: harmonia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() blokowac umiem dobze bo bloczylem hydre na 39lvl ;s ale ostatnio komp mi sie spierdolil i mam okropne lagi i formata za dwa dni bede miec
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Imię: WjeslaF
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brotherhood of Blood
Świat: Guardia
Poziom: 125
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() jezeli umiesz blokowac dobrze bo na 39 lvl blokowales hydre ";s", w co wcale oczywiscie nie watpie, to powinienes wiedziec czego sie spodziewac po bk i dlach
![]() |
![]() |
![]() |