|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Wiem, że już podobny temat istnieje ale mój wydaje mi się szczególny.
A więc tak: mam PACCa i zostałem shackowany. Pies drapał tego hacka ale teraz nie mogę dostać się na konto. Wpisuję numer i hasło i komunikat: "Permission denied". Próbuję "Account lost" i "I have forgotten my password" a następnie wpisuję email oraz numer i "Incorrect account number or email address" ??? Jakim cudem??? Dzisiaj zostałem shackowany i dzisiaj przegladalem moje konto na tibia.com. Nie bylo komunikatu o zmianie adresu email? Przecież jest niemożliwa zmiana w kilka godzin adresu email a juz napewno nie jest mozliwa zmiana numeru konta??? Na dodatek nie moge znalezc Recovery Key. Może mi ktoś coś doradzić? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Masz pecha, mnie też kiedyś shackowali i nie obchodzą mnie hacki innych. Myślisz może, że PACC'y nie chackują?? Ten hack to na pewno twoja wina i nikogo więcej, po prostu dałeś okazję hackerowi i kropka.
Twoja wina. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Pacce mają natychmiastową mozliwosc zmiany e-maila ale z recovery keyem,
Coz pewnie uzywales tibi gg, czy czegos takiego zeby sie z utevo luxem nie męczyc... coz szkoda hacka, ale najwyrazniej sam jestes winny :/, wiem ze chciales tu pociechy, ale niestety ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() A ja myslę że nie wszystko stracone ... jeżeli spersonalizowałeś konto. Przypomina mi się taka historia, kiedy gościu miał podobnie, chyba wysłał w mailu scana swojego dowodu osobistego, oni sprawdzili tożsamość i odzyskał konto. Ale nic nie gwarantuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() @p.l W tym przypadku zawsze na pewno odzyskasz kotno.
Jeden warunek konto musi być spersonalizowane no i musisz mieć dowód osobisty lub paszport (ew prawo jazdy), czyli jakiś dokument tożsamości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1. nie napisalem tego posta po to zeby sie wyzalic tylko zeby dostac odpowiedz co mi sie stalo z kontem
2. juz wiem co stalo mi sie z kontem. A wiec jezeli nie masz spersonalizowanego konta to musisz poczekac 30 dni na zmiane adresu email, a jezeli masz spersonalizowane konto to mozna zmienic adres email natychmiast 3. Dziki Joe: jezeli nic madrego nie masz do powiedzenia to lepiej nic juz nie mow 4. Sozemego: rzeczywiscie uzywalem TibiiGG ale sadzilem ze jezeli uruchamiam programy w kolejnosci klient Tibii a potem TibiaGG to nic mi nie grozi. A jednak mylilem sie. I jak juz napisalem wczesniej pies drapal tego hacka i nie szukam pociech a jedynie szukalem odpowiedzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Nie daje się i have fargoten blablabla tylko I HAVE HACKhed
|
![]() |
![]() |
Gromko |
Ta wiadomość została usunięta przez $corcerer.
Powód: użyj funkcji EDYTUJ
|
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Asthard_Paladyn: jezeli nic sensownego nie wnosisz do tematu to po co sie odzywasz?
Do Modka: proszę o zamkniecie tematu poniewaz widze ze nic sensownego juz wiecej sie nie dowiem. A moze dorzucicie opcje umozliwiajaca zamykanie tematu osobom go zakladajacym? |
![]() |
![]() |