|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2004
|
![]() A wiec tak. Zalozylem sobie niedawno knighta, ma on 11lvl i skille 44/43 ale mam maly problem. walcze clubami bo mam juz d hammera i wh. Mam pytanko czy moge dalej walczyc clubami czy mam zaczac od nowa swordami?
PS sora ze w profesje a nie w bronie i przedmioty poprostu niezauwazylem tego dzialu, prosilbym moderatorow zeby przeniesli ten temat tam. Dziekuje Ostatnio edytowany przez pawanaf - 05-11-2004 o 13:53. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() To zależy, jakie masz skile. Ja bym ci radził przenieść się na swordy (najsilnijeszym clubem, jaki może mieć normalny gracz to Skull Staff, a swordy są o wiele lepsze). Jeżeli masz niskie skile to przenieś się na Swordy albo Axy (Axy też są mocne, a tańsze). A cluby sprzedaj i sobie FS-a kup.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() skille juz napisalem, szkoda mi znow jakby od nowa trenic zaczynac, ja mysle ze to nie bedzie az taka roznica, ae np porownac wh i gsa to jest roznica i to duza, najbardziej boli np ze skull staff ma dobry atak ale slaba obrone, chodzi mi poprostu o ty czy nibede za duzo tracil, i czy roznica w zadawanym ataku bedzie duza
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() ale powiedz poprostu normalnie czy zostawic cluba czy sworda/axe
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Jeśli grasz bardzo mało to zostaw cluba, jeśli grasz dużo to skończ z nimi. Możesz wybrać micze albo topory. Ja nawalam z axe i całkiem mi z tym przyjemnie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: 3miasto
![]() |
![]() Cytuj:
Czy tanie to zależy jaki server bo jak nowy to d-lance jest bardzo często droższa od gs-a i i f axe zbliżony do bs-a (potem niestety szybko tracą na wartości) Ale ogólnie zgadzam się z Rankorem - axe najlepsze i już dość tanio można kupić jakiś toporek z sensowną wartoscią ataku, więc te ci polecam najbardziej, a skille okolo 45 to się robi w jeden dzień więc niewielka strata. Idź w axe !!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89