|
|
#2 |
|
Guest
|
Ładne... weź to teraz przenieś do świata komputerowego... nie musi być w 32x32 bo za dużo szczegółów dałes, ale spróbuj na większym
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devith von Edain
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
|
Bardzo ladny rysunek
Sorki za nie pisanie liter typu a z ogonkiem ale nie wiem czemu cos mi sie chrzani ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
Slaby i niedopracowany...
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
Szczerze, to średnio. Za dużo nie potrzebnych szczegułów, poprostu średnio.
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
Slabo
Takie cos mozna w 5min na kartce namazac
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Białystok
|
macie całkwitą rację c do teg, że nie było to dzieło sztuki, bo i mi się za bardzo nie podobało, ale cóż, nie oczekujcie, że 14 letnia dziewczyna (właśnie, dziewczyna nie chłopak
) będzie szkicowała jak leonardo da vinci... a dobra tam, teraz jest już coś innego . z tego jestem bardziej zadowolona, wynik pracy podczas meczu siatkówki w telewizji... ps. twarze nie są zdecydowanie moją mocną stroną i wiem, że nie jest do końca tak, jak być powinno ps2. nie mogłam sobie za nic przypomnieć, czy paladyni mieli krótkie rękawy, czy długie... ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik forum
|
nooo... bardzo mi miło i dziękuję za pozytywną opinię, ale to raczej mój autoportret nie jest i się na pewno za niego zabierać nie będę, bo z moimi zdolnościami rysowania twarzy, a szczególnie kopiowania ze zdjęć, wezmą mnie za witch albo banshee
... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
|
krzywy nos i za małe cycki :<
btw. dogadaj sie z jakims grafikiem co by pokolorował, bo mogą te pracy wyglądać naprawde ładnie ;-) |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
|
co do nosa, to wiem, bo jak już pisałam twarze nie wychodzą mi najlepiej, ale nosy t w ogóle masakra, ale qrcze... o cyckach to zapomniałam
o jednej z najważniejszych części ciała kobiety... ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
|
rozpędziłam się dzisiaj strasznie i już wrzucam następny szkic... w poprzedniej postaci sama zauważyłam błędy i teraz już chyba nie ma zbyt szerokich ramion, albo ja jakoś słabo patrzę
ostatnio paladynka, teraz z założenia druidka kombinowałam coś z wiankiem, ale uznałam że to będzie już przesadzone, z resztą już i tak wygląda bardziej na jakąś wieśniaczkę niż druidkę, ale starałam się pamiętać, kogo rysuję i te włosy jakieś dziwne... specjalnie przez pół godziny szukałam na forum screenów z postaciami druidek żeby się upewnić czy są krótkie czy długie, ale one są takie... nijakie :/ ale nieważne, to praca: ps. pamiętajcie, że cały czas się uczę... następna będzie czarodziejka ![]() Ostatnio edytowany przez Sarchann - 07-11-2004 o 22:51. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
Cytuj:
ale troche jednak zamale ;] deska ;0 ?moze sie kiedys wymienimy szkicami ? jak cos zeskanuje ;o
|
|
|
|
#14 | |
|
Guest
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
Już widzę te komentarze feministek- "A WAM TYLKO JEDNO W GŁOWIE!!" XD
Rysunek miecza nie pasuje mi coś, ale ludzie i proporcje wychodzą Ci bardzo dobrze. Jakim ołówkiem to rysujesz?A może jakiś facet teraz? ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
|
rzeczywiście ten miecz taki nei za bardzo jest, mi samej przypomina plastikową zabawkę :/ ale już usuwać nie będę, niech zostanie jak jest. dzięki za pozytywne opinie, a ja niestety mam jakąś taką tendencję do zmniejszania dziewczynom biustów
tzn nie jakoś specjalnie, tylko po ogólnym szkicu zaominam o tym... szkicami chętnie się wymienię, tylko że nie mam archiwum, wszystko rysuję na bieżąc ołówek w 1 postaci hb i 6b, a w drugiej samo hb, ale to chyba nie jest najlepszy wybór... tylko z drugiej strony 6b będzie mi się rozmazywało, nie dysponuję profesjnalnymi materiałami :/... ps. jaka to część ciała, mi się wydaje, że reszta jest na swoim miejscu a tyłka z przodu nie dorysuję... ![]() ps2. facetów nie potrafię rysować, kompletnie nie potrafię uchwycić męskich rysów... musiałabym sporo poćwiczyć, ale na razie nie mam do tego głowu ani czasu ...Ostatnio edytowany przez Sarchann - 08-11-2004 o 14:13. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer