|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
![]() Z powodu braku zainteresowania moim starym tematem założyłem nowy mam nadzieje że mi wybaczycie
![]() Zrobiłem nowy komix 1.Szedłem sobie przez lasek do wodopoju ![]() 2.Aż tu nagle coś usłyszałem ![]() 3.I kumojemu zdziwieniu..wyskoczyła ŚWinka haha Zrobimy Grila ![]() 4.Dość nietypowa i agresywna jak na świnke.. ![]() 5.Trzeba sie zemścić pujdzie łatwo ![]() 6.CO! ZOstalo jej okolo 1 hp a..... ona strzela ![]() 7.No niestety to była nietypowa świnka.... ![]() Ten komix ma morał Nielekceważ słabszych.Ja już sam sie nauczyłem przykładem jest moja juz Haknięta postać Lady Shido... Trenowałem na dwarfach poszedłem do klopu i...You are dead...Straciłem c seta ale trudno ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Hehe, nawet fajne ale krótkie.
More plz! ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() nie ma to jak inteligentne fake -.-, wykonanie moze byc poza przejsciami (wygląda mi na ots), przydała by się jakaś fabuła.
,,A człowiek pokonał bestie, która wróciła do królestwa Beliara." LBW Guardia Ostatnio edytowany przez Lord_Nerevar - 14-05-2005 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Thais
|
![]() Może być. Mógłbyś się bardziej postarać o pomysł. Wykonanie niezłe.
Zobaczymy jak zrobisz kolejny fake. (Najlepsza z tego wszystkiego to ta świnka) Podsumowanie: Pomysł:5/10 Wykonanie:7/10 Razem: 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na ots a to dobre
![]() Świnka z sdkami i z 1 hp ![]() Next będzie niedługo jak będe miał czas to wymyśle Fake story...długi ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() fajowe bardzo mi sie podobalo tylko jedno zastrzezenie:
obraz powinien sie przesuwac Ostatnio edytowany przez Stefan12532 - 14-05-2005 o 16:59. Powód: błędzik :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Przed tykaniem Tibii radzę nauczyć się podstaw angielskiej gramatyki: "fell me...im too power for you" - olaboga!
Całe "dzieło" zepsute jest brakiem znajomości przeciętnych zasad języków polskiego i angielskiego, wykonanie niby OK, jednak nawet jeśli zrobiłbyś to piękniej niż CIPowie tworzą Tibię - fabuła dla niewyżytych desperatów i ten dziecinny morał wszystko niweczą. Mak w kształcie róży wciąż pozostaje makiem...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak dla mie morał dodaje uroku...to niemiało być pouczające ale śmieszne i dobijające.....
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() @ Igomas:
Niby powinien, ale wygląda na to że nie było tu GŁÓWNEGO BOHATERA !\ Topic: Krótkie, To że świnia cie zabiła miało być śmieszne ? Ten morał pasuje do fake'a i za to dostajesz 10/100 + 60/100 za wykonanie = 70/100 (7/10) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
a to miło 7\10 ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Dałbym ci 90/100 gdyby była tu jakaś fabuła (za fabułe moge dać max 10 pkt), Gdyby obraz się przesuwał (5 pkt), Więcej detali (5pkt), 20 Pkt - Topsecret (nie moge zdradzić tajników robienia fake'ów ^^), 60 pkt za to co zrobiłeś (dobrze powklejane - na gołe oko znaczy się, Przejrzyste ....). (gdybyś znał tajniki to było by 110/100)
Oraz +50 PKT za niespodzianki . RAzem 150 PKT do uzyskania |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Jajcarski Fake
Pomysł: nie oceniam, ponieważ jest robiony szybko i dla rozerwania. Nie miało to na celu spodobania się forumowiczom (Tak mi się wydaje ![]() Wykonanie: 9/10 Nothing is perfect ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake story z fabułą będzie w sowim czasie ja teoretycznie dziś zaczełem sie tym bawić
![]() Hehe
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Ozorków
Stan: Początkujący
Imię: Knight Adamus
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2005
|
![]() "pujdzie" przez "ó". Czyli pójdzie... Miej szacunek dla języka polskiego.
|
![]() |
![]() |