|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!!
Było już wiele takich tematów, ale w żadnym nie znalazłem interesujących mnie infomacji. Wiem że wraz ze wzrostem lvl i mlvl wzrasta moc czarów leczniczych i ofensywnych. A jak to się ma do np. trwania czasu utevo lux, albo niewidzialności. Czy ma to jakiś zauważalny wpływ itp. Z góry dzięki za odpowiedzi |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arashis The Second
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 111
|
![]() Nie utevo lux i niewidzialnosc mają zawsze ten sam czas dzialania jaki im przypada, a siła czaru odpowiada za czaru slurzace do ataku bądż leczenia sie, im wiekszy lv i mlv ty wiecej hp sie leczymy i zadajemy obrazenia.
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() nijak ale możesz sie zaopatrzyć na wyższym mlvl w czar "lepsze światło" który trwa dłużej więc w sumie to ma jakieś tam znaczenie
|
![]() |
![]() |